Dost kasa 500 ise direk.rulete gir kas ufak ufakDün hiç yüzümüz gülmedi taktik verin arkadaşlar kasa 500 15k nasıl yaparım. Salı gunu ne kadar bu ödemeyi yapmam lazım yoksa hacizlik olacagım😔😔😔
Ortk Rulette iyiyimdir ama tlf külüstürü süre dolana kadar basmıyor bile yoksa aklımda oDost kasa 500 ise direk.rulete gir kas ufak ufak
Kasa basarak ilerle bence sonuçta 15k yüksek bi para belli bi noktadan sonra kasayı ikiye bölüp oynar sınDün hiç yüzümüz gülmedi taktik verin arkadaşlar kasa 500 15k nasıl yaparım. Salı gunu ne kadar bu ödemeyi yapmam lazım yoksa hacizlik olacagım😔😔😔
Anlıyorum dost ama nedeykm kumar bu kumar qmk kumariYouwibde 288 tl var anlmdm neden dun 1k kaybettim orada
Rulete ufak ufak girilir mi ? Sadece kaybetmeni geciktirirsin. 5 dakika bilemedin 10 dakika içinde rulette vurdun vurdun, vuramadın geçmiş olsunDost kasa 500 ise direk.rulete gir kas ufak ufak
Abi selam 30 x lazım sana bunu da şansın varsa bj de yapabilirsinDün hiç yüzümüz gülmedi taktik verin arkadaşlar kasa 500 15k nasıl yaparım. Salı gunu ne kadar bu ödemeyi yapmam lazım yoksa hacizlik olacagım😔😔😔
Daha önce hiç oynmdm kiAbi selam 30 x lazım sana bunu da şansın varsa bj de yapabilirsin
15k yı vurursa daha da oynamam bu kadar yuksekAnlıyorum dost ama nedeykm kumar bu kumar qmk kumari
İnşallah ortk hedefe ulşrsm sn ve ENSTY halen gcrlisinz. Önce şu 288tl yi bir rulet denym nereden geldi bilmiyorum bu parasakince davran kral başarabilirsin
O güne özel bonus tanımlamışlarsa o dur ertesi gün ekleniyordu zaten şansın iyi gitisnİnşallah ortk hedefe ulşrsm sn ve ENSTY halen gcrlisinz. Önce şu 288tl yi bir rulet denym nereden geldi bilmiyorum bu para
Umarım başarırsınİnşallah ortk hedefe ulşrsm sn ve ENSTY halen gcrlisinz. Önce şu 288tl yi bir rulet denym nereden geldi bilmiyorum bu para
Arkadaşlar bugun herkes en guvendiği mçı versin ya herro ya merro yapalm@seznaz01 merhaba dostum saat 4 maçlarında gs 2.5 üst ç. Rize maçıda 3.5 üst denenebilir ufakta olsa almanı tavsiye ederim
Alanya kazanırArkadaşlar bugun herkes en guvendiği mçı versin ya herro ya merro yapalm
birazdan başlıyor basket bjk yalova ilk çeyrek 40.5 üstüArkadaşlar bugun herkes en guvendiği mçı versin ya herro ya merro yapalm