Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling seznaz01 / Kasa 5K Hedef 100K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,757
17,650
113
Arkadaşlar aranızda iyi kötü gunlerimiz oldu ben ciddi anlamda bırakıyorum bu işleri son jubilemi yapacağım aranızda bugun ve yarına uzayabilir bu roll kombin o gunkü gibi kupon deneyip yuklu basacağım akşam 6-7 gbi başlayacağım olursa hedefe ulaşırsa baştan sona destek veren dostlara toplamda10k dagıtacagım bizzat ben yollycgm. Şans yanımızda olsada olmasada aranızda son 2 gunum hakkınızı helal edin bende ettim

Husobey31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,061
3,259
113
Arkadaşlar aranızda iyi kötü gunlerimiz oldu ben ciddi anlamda bırakıyorum bu işleri son jubilemi yapacağım aranızda bugun ve yarına uzayabilir bu roll kombin o gunkü gibi kupon deneyip yuklu basacağım akşam 6-7 gbi başlayacağım olursa hedefe ulaşırsa baştan sona destek veren dostlara toplamda10k dagıtacagım bizzat ben yollycgm. Şans yanımızda olsada olmasada aranızda son 2 gunum hakkınızı helal edin bende ettim
Bol şanslar hocam

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,647
6,541
113
Hakkinda hayirlisi olsun dost Insallah birakirsin sen ve birgün hepimiz

lasiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
477
389
63
Bizimkiler nerde la

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,590
10,638
113
Bol şans abi buralardayız

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,757
17,650
113
Dinamo misk 4.5 ust kimatarsa atsın
Colon ta santafe 4.5 ust takım bahsi
Ümraniyespor 4.5 ust kimatarsa atsın
Marijampole city 1.5 ust takım bahsi
Fc khimik 0.5 ust takım bahsi
Fk peresvet 0.5 ust takım bahsi
Acs sepsi 0.5 ust takım bahsi
Tutrsa 10k veryr

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
55,521
29,810
113
Dinamo misk 4.5 ust kimatarsa atsın
Colon ta santafe 4.5 ust takım bahsi
Ümraniyespor 4.5 ust kimatarsa atsın
Marijampole city 1.5 ust takım bahsi
Fc khimik 0.5 ust takım bahsi
Fk peresvet 0.5 ust takım bahsi
Acs sepsi 0.5 ust takım bahsi
Tutrsa 10k veryr
bol şans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...