Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Sezon Başlıyor

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Selamın aleyküm DOSTLAR şimdiden cumanız mübarek olsun artık sezon başlıyor inşallah bu sezon şikesiz hilesiz futbol izleriz yarın açılış superlig trabzonspor Antalyaspor ve İngiltere manchester city ve burnley hadi bakalım hayırlısı

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Selamın aleyküm DOSTLAR şimdiden cumanız mübarek olsun artık sezon başlıyor inşallah bu sezon şikesiz hilesiz futbol izleriz yarın açılış superlig trabzonspor Antalyaspor ve İngiltere manchester city ve burnley hadi bakalım hayırlısı
Aleyküm selam , seninde mübarek olsun, kanka türk futbolundan beklenti cok düşük, ligimiz kötü durumda , ligimizde futbol sahada oynanmiyo ne yazikki

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
Aleyküm selam *Trabzonspor

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Aleyküm selam , seninde mübarek olsun, kanka türk futbolundan beklenti cok düşük, ligimiz kötü durumda , ligimizde futbol sahada oynanmiyo ne yazikki
Aynen dost ama bugün Adana demir spordan fenerbahce ve Beşiktaş maçlarına üst girdim 3 maça güzel kazandık

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Aynen dost ama bugün Adana demir spordan fenerbahce ve Beşiktaş maçlarına üst girdim 3 maça güzel kazandık
Ama bu sezon umarim guzel olur yarin bi kupon catlatirim artik sezon açılışı 😁

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,190
702
113
Bizim ligde şaibesiz bir sezon sanmıyorum adam Avrupa maçına çıkıyor orda bile Fenerbahçe diye tutturmuş şimdiden Allah akıl fikir versin ne diyeyim bugün 3 takımda kazandı güzel oldu dünde GS aldı ülke puanı bu sene inşallah yukarlara çıkacak