- 103,523
- 154,468
- 113
bol şans reis
Gayet güzel maçlar abi içinden 2 maçını aldım helal et16 Oranlık Tahmin Kuponum İsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir.. Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim
Ekli dosyayı görüntüle 79685
Bol şanslar dostGayet güzel maçlar abi içinden 2 maçını aldım helal et
Hepsini alıyorum üstad helal et16 Oranlık Tahmin Kuponum İsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir.. Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim
Bol şans reis mantıklı kupon şans biraz yanında olursa gelebilir16 Oranlık Tahmin Kuponum İsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir.. Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim
Helal olsun dost umarım gelir hepimiz sevinirizHepsini alıyorum üstad helal et
Şans hep lazım dost şans olmadan olmuyor gelecek kupon bile Var sayesinde gelmiyor sıkıntıBol şans reis mantıklı kupon şans biraz yanında olursa gelebilir
Teşekkürler dostŞansın açık olsun reis
Altınordu maçı güzel oran ama berabere biter 2-2 @Shellac16 Oranlık Tahmin Kuponum İsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir.. Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim
Lizbon bende çok rahat gelecek gibi düşünüyorum ama açtıkları oranlar bir nevi korkutuyorKanka Beşiktaş bence 1 farklı kazanacak bu 1-0 veya 2-1
Altınordu bence de maçı alacak
Sevilla maçı bence kg var olur haliyle 1,5 üst olur
Sporting Lisbon da gol sıkıntısı var ozellikle evindekibmaclarda ama bu hafta deplasmanda ve bu hafta hep büyük takımlar gollü maçlar çıkardı Portekiz de onlar da modaya uyar
Güzel kupon bence oluru yüksek
Kanka Lisbon son 3 maç deplasmandaki maçı üst diğer 2 si evindeki maclar alt bence bugün Lisbon gol yerLizbon bende çok rahat gelecek gibi düşünüyorum ama açtıkları oranlar bir nevi korkutuyor