- 103,438
- 154,425
- 113
3-1 bitsin 2 maçta dostBol şans kanka keşke son maçı 3,5 üst oynasaydın tercihine göre minimum 2-2 olması lazım bu maç ta 2-1 bitmesi çok zor riskler alınır son maçlar çünkü bol sanslar
Şansın bol olsun dostum 👍Shellac / 2'li Kombine 250 Misli
Ekli dosyayı görüntüle 109531
dün kiev yaktı juve İY geldi dostBol sans dost
hepimizin şansı bol olsun dostŞansın bol olsun dostum 👍
Dedigimiz gibi oldu juve 3 Varın intikamini aldi dost kievde erken gol bekliyodum olmadidün kiev yaktı juve İY geldi dost
Sağlık olsun dost başakşehirden gol bekliyorum gelirse İY kuponu alırım sendenDedigimiz gibi oldu juve 3 Varın intikamini aldi dost kievde erken gol bekliyodum olmadi
Tamam dost bol sans olsunSağlık olsun dost başakşehirden gol bekliyorum gelirse İY kuponu alırım senden
başakşehir atarsa alırız bi dal dost @İskorpit duymasınBrentford Derby ilk yari deplasman 1 üst 9 oran dost bugün supriz bekledigim maç bu
Iskorpit parayi buldu yaziyoz cevap vermiyo dost isim var diyo hep forumda mi basladi ise var mı senin haberin 😀başakşehir atarsa alırız bi dal dost @İskorpit duymasın
bilgim yok dost kesin buldu o zaman parayıIskorpit parayi buldu yaziyoz cevap vermiyo dost isim var diyo hep forumda mi basladi ise var mı senin haberin 😀
Duyduguma gore kripto cekim yapiyomus dost yuklu paralar sorun olmasın diye 😀bilgim yok dost kesin buldu o zaman parayı