- 102,793
- 153,374
- 113
O chelseanin allah belasini versin sevgili shellac admin hepimize gecmis olsun
Geçmiş olsun dost
Sağlık olsun dost ama bela okumayalımO chelseanin Allah belasini versin sevgili shellac admin hepimize gecmis olsun
Sağlık olsun dost ama bela okumayalımO chelseanin Allah belasini versin sevgili shellac admin hepimize gecmis olsun
Gündem bugün alta yönelikti dostBoyle maçlarda erken gol çıkmayınca 0 0 a kitleniyor
erken gol 3 4 gole yol açardı dostbu maçın kırılma anı ilk yarı chelseli oyuncunun elle müdahalesi vara gitti , orada verecekti penaltıyı ondan sonra açılırdı bu oyun
dost gündemde 100 e yakın maç var@Shellac başkan dediğin doğru tek maç bizi bi şekilde buluyo az maçta olsa çok maçta olsa bak buda 16 oran 4 maç yine tek maçtan yatan kupon bi kısmetsizlik var çözemiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 129934
bugün dikkat ettim çoğu maç İY 0 bitti yine 0 bitmeyen maça denk gelmişsin dostReisim bugün tüm şanssızlıklar bizi buldu.Şu kombinemin yatma şekline bakar mısın.Arsenal ilk yarı 0 gelse temiz kupon kazanacak.Dakika 38 Leicester 1-0 önde 40ta 1-1 oluyor 45+2 de 1-2 olup beni o golle yatırıyorlar.Diğer derbilerde geldi @Shellac Ekli dosyayı görüntüle 129935
Aynen öyle haklısın şans gerçekten çok önemli o da bizde yok başkandost gündemde 100 e yakın maç var
10 maç koyuyorum tek maçtan yatıyoruz
5 maça düşünüyorum tek golden
iyi oran bulup 2'li basıyorum yüksek yine bir şekilde istediğimi alamıyorum
Şans faktörü çok önemli dost
Geçmiş olsun dostumArdından 1:30 dakikada 11 sayı gelen maç tam 38 de bitip beni 1 sayıyla 3K dan ediyorlar.Ne diyeyim ben yazık bize @Shellac Ki bu tarzda bugün 3-4 kuponum gitti rahatEkli dosyayı görüntüle 129936