- 102,788
- 153,330
- 113
Gecmis olsun intihar sebebi
4 gündür üst üste tek maçtan yatıyorum dost bu kadar olmaz 4 maçta aynı 5 maçta aynı 10 maç koydum yine aynı hep tekten gidiyorumGecmis olsun intihar sebebi
atletico 1.5 üst 1.60 oranı vardı şuan kendi kaybettiklerimden sonra bunu görünce daha çok kahroldum
getafe hem favori hemde sürpriz bekliyordum en kötü 1-0 a kadar gider 80 den sonra bir gol yer berabere biter diye düşündüm olmadı dostAh be başkan valla benim barca iy1den yatan kuponumdan daha çok üzüldüm geçmiş olsun. Ama atletico da karşıya alınmaz ki yazık olmuş
sağlık olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden dostatletico 1.5 üst 1.60 oranı vardı şuan kendi kaybettiklerimden sonra bunu görünce daha çok kahroldum
zararı çıkaralım dedik dost ama tek maçtan yatmaktan bir türlü kurtulamadık68 orana 350 basıp tekten yatmak mi Allah yazdıysa bozsun
tam olarak o gol gelseydi işte ozman işler değişirdi maçın gidişatı istediğim yönde ilerlicekti be dost20 bin lirayı geçiyor dostum çok geçmiş olsun sen naptın ya. Çok üzüldüm getafeye bugün bende olumlu gözle bakıyordum ilk yarı tek kaleydi bir golü iptal edilmişti olacak iş değil
kesinlikle dost şansızlık geleceği varsa bile olmayınca olmuyorAslında bütün maçları cok guzel oynamışsın içindeki en mantıklı maçtan gitmiş bugün patlayacak olan maçlardan favorim a.Madrid maçıydı hem deplasmandı ve oranı yüksekti ev çifte şans çok mantıklıydı ama işte bazen olmayınca ne yapsanda olmuyor
bugünü es geçtim ben tamamen çöp maçlar dedim kapattım senin kuponu görsem forumda oynardım ama kesinlikle getafeyi yazardım o maçta yapabilecek en mantıklı seçimi yapmışsın 0-0 bitebilirdi. a.madrid tecrübesine yenik düştü getafe. şöyle bi günden şu kadar maçı bilmek profesyonellik istertam olarak o gol gelseydi işte ozman işler değişirdi maçın gidişatı istediğim yönde ilerlicekti be dost
az maç koyup yüksek oran veya çok maç koyup az oranlı oynamak lazım dost bende az oranlı çok maç koyup garantiye kaçmaya çalıştım Madrid'i hesaba katmadan dün az maç koyup yüksek oran denedim oda lazio sağ olsunbugünü es geçtim ben tamamen çöp maçlar dedim kapattım senin kuponu görsem forumda oynardım ama kesinlikle getafeyi yazardım o maçta yapabilecek en mantıklı seçimi yapmışsın 0-0 bitebilirdi. a.madrid tecrübesine yenik düştü getafe. şöyle bi günden şu kadar maçı bilmek profesyonellik ister
emin ol az maç oynasanda getafe oynanacak bi takımdı bugün bu maç için pişmanlık yaşama tamamen getafenin beceriksizliğiydi. maçı izledimaz maç koyup yüksek oran veya çok maç koyup az oranlı oynamak lazım dost bende az oranlı çok maç koyup garantiye kaçmaya çalıştım Madrid'i hesaba katmadan dün az maç koyup yüksek oran denedim oda lazio sağ olsun