- 103,114
- 154,243
- 113
Kasa 150 Hedef --
Güzel bir miktara gelince dururuz
Şansımız bol olsun dostlar
ilk beğeni ilk yorum bu sefer hedefe vardık sayıyorum dostBol sans dost geldi say
Bizim hedefimiz vakit gecirmek dost sen sureleri uzun tut kazanirsak o ekstra oluyo 😀ilk beğeni ilk yorum bu sefer hedefe vardık sayıyorum dost
o zaman ver bakalım ilk maçı dostBizim hedefimiz vakit gecirmek dost sen sureleri uzun tut kazanirsak o ekstra oluyo 😀
Valla dost ne diyeyim simdi ben verirsem biri cikacak oda vericek ben bunu sen sunu dedin isin icinden cikamiyoruz sonra 😀 su irak liginde ilk yari 1 gol olur bence al zawra da baskada bilmem 😀o zaman ver bakalım ilk maçı dost
sendeyiz
iran da mı maç dostValla dost ne diyeyim simdi ben verirsem biri cikacak oda vericek ben bunu sen sunu dedin isin icinden cikamiyoruz sonra 😀 su irak liginde ilk yari 1 gol olur bence al zawra da baskada bilmem 😀
Baslik yanlis hedef ne kac kisiye kac milyar vs vs 😀😃😃😄Kasa 150 Hedef --
sitede bu maç yok dostSu mac yok mu dostyoksa beni buyuk bi vebalden kurtarirsin 😀
Ekli dosyayı görüntüle 157857
Yoksaben hakkimi sana biraktim dost sen benim yerime secer misin rica etsem 😀sitede bu maç yok dost
başka maç var mı dost
Dost ev arazi batırmalık maç verdik reis akıllı çıktı görmeyerek 😄Yoksaben hakkimi sana biraktim dost sen benim yerime secer misin rica etsem 😀