- 102,793
- 153,375
- 113
dost 2.5 üst yazdım dedim ki bu maç 0-0 veya 1-1 biter onun için Kg var cazip geldi şansızlık dostGeçmiş olsun reis üst yazssan 1/1 biter bunlarda böyle kraktersiz
ne zaman şans rüzgarı bizim tarafa esecek dostkotu Gitmıs Dost
Dost bunun Cevabı ihtiyarda @erhanbey22ne zaman şans rüzgarı bizim tarafa esecek dost
senin kuponda kötü kaçtı dost Fransa 1-0 yendi biliyordum bu maçlarda birşeyler olacağını Almanya da yenildi sıkıntı dost senin adına da üzüldüm15 dkda 4 yediler
Gecmiş olsun dost
İhityarla pideci dost kazanırsa bizde kazanmaya başlarız dostDost bunun Cevabı ihtiyarda @erhanbey22
Bunun Üstüne Laf Demem Dostİhityarla pideci dost kazanırsa bizde kazanmaya başlarız dost
Geçmiş olsun dostum vardır bir hayır. Bi dahakine inşallahShellac / Teşekkürler Avusturya Tek Golden 4K Kayıp
Ekli dosyayı görüntüle 135242
Teşekkürler dost dediğin gibi vardır bir hayır her işte olduğu gibiGeçmiş olsun dostum vardır bir hayır. Bi dahakine inşallah
Yazik olmus ... avusturya danimaekaya da gol atamio San geçmiş olsun dostShellac / Teşekkürler Avusturya Tek Golden 4K Kayıp
Ekli dosyayı görüntüle 135242
Yine olmayacak bir maçı koyduk kupona dostYazik olmus ... avusturya danimaekaya da gol atamio San geçmiş olsun dost
Okadar oran bil en banko Dan git insana koyuyoYine olmayacak bir maçı koyduk kupona dost
İY 0 bitmiş 2. Yarı 4 gol geliyor bir tane ev sahibi atamıyor nasıl bir şanssızlıktır dostOkadar oran bil en banko Dan git insana koyuyo
Şans dediğin gibi dost şans gelse bize bırakmam daha da ama uğramıyor bu aralar Tebrikler dost az olsun öz olsun güzel olsunBu is sans isi o gun olmuosa olmuo dost rastgele salladim bak bunu Ekli dosyayı görüntüle 135257
Sıkma canini bi gun elbet olucakŞans dediğin gibi dost şans gelse bize bırakmam daha da ama uğramıyor bu aralar Tebrikler dost az olsun öz olsun güzel olsun
bol şansBu is sans isi o gun olmuosa olmuo dost rastgele salladim bak bunu Ekli dosyayı görüntüle 135257