Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Shellac / Teşekkürler Leicester 137 Oran Tek Maçtan Kayıp

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Harbiden diyorum uçağınız düşsün sizin 90 dakikada toplam 2 gol çıkmayıp 14K parayı tertemiz kuponu yakan bu iki takımında uçağı düşsün.Benim içim sızladı yemin ediyorum

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,205
154,309
113
Harbiden diyorum uçağınız düşsün sizin 90 dakikada toplam 2 gol çıkmayıp 14K parayı tertemiz kuponu yakan bu iki takımında uçağı düşsün.Benim içim sızladı yemin ediyorum
dost 4 maç yapıyorum tekten 10 yapıyorum yine tekten bu sefer 18 20 maç yaptım yine tek den :rolleyes:

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Dost geçmiş olsun geçen hafta cumartesi megapari den yaptığım 421 oranlı kupon tek maçtan yattı benım de 20 maç 19 u geldi

Regapen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,130
1,835
113
yok reis yok tekten naparsak yapalım tekten

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
dost 4 maç yapıyorum tekten 10 yapıyorum yine tekten bu sefer 18 20 maç yaptım yine tek den :rolleyes:
Reis vallahi seni çok iyi anlıyorum aynı durumu birebir ben yaşıyorum.Nasıl kombin yaparsam yapayım teke gidiyorum 2-3-4-5-6 kaç maç yazarsam aynısı oluyor.Kombinede bizim yüzümüz gülmüyor yine en mantıklısı tek maç almak ama onada anca yüklü basmak gerekiyorki güzel kazanç versin.Şaşdık kaldık ne yapalım.Örnek olarak şu kupona kafa yenir.Yığınla maç yakala git gel Premier ligde 2 gol gelmesin.Biz oynayınca böylr oluyor bak Liverpoola reis ilk yarı 0-0 dakika 80 5 gol var nasıl iş çözemiyorum

Regapen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,130
1,835
113
bugün 3 k üzeri para alıcaktım az bi sermaye ile 5 kuponda tekten gitti

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,205
154,309
113
Reis vallahi seni çok iyi anlıyorum aynı durumu birebir ben yaşıyorum.Nasıl kombin yaparsam yapayım teke gidiyorum 2-3-4-5-6 kaç maç yazarsam aynısı oluyor.Kombinede bizim yüzümüz gülmüyor yine en mantıklısı tek maç almak ama onada anca yüklü basmak gerekiyorki güzel kazanç versin.Şaşdık kaldık ne yapalım.Örnek olarak şu kupona kafa yenir.Yığınla maç yakala git gel Premier ligde 2 gol gelmesin.Biz oynayınca böylr oluyor bak Liverpoola reis ilk yarı 0-0 dakika 80 5 gol var nasıl iş çözemiyorum
2.yarı golle girecektim dedim belki maç kitlenir onun için girmedim.. 5 gol çıktı :rolleyes: