- 103,205
- 154,309
- 113
Ne diyorsun sen reis şaka mı bu137 Oran Tek Maçtan Kayıp
Ekli dosyayı görüntüle 124459
dost 4 maç yapıyorum tekten 10 yapıyorum yine tekten bu sefer 18 20 maç yaptım yine tek denHarbiden diyorum uçağınız düşsün sizin 90 dakikada toplam 2 gol çıkmayıp 14K parayı tertemiz kuponu yakan bu iki takımında uçağı düşsün.Benim içim sızladı yemin ediyorum
Reis vallahi seni çok iyi anlıyorum aynı durumu birebir ben yaşıyorum.Nasıl kombin yaparsam yapayım teke gidiyorum 2-3-4-5-6 kaç maç yazarsam aynısı oluyor.Kombinede bizim yüzümüz gülmüyor yine en mantıklısı tek maç almak ama onada anca yüklü basmak gerekiyorki güzel kazanç versin.Şaşdık kaldık ne yapalım.Örnek olarak şu kupona kafa yenir.Yığınla maç yakala git gel Premier ligde 2 gol gelmesin.Biz oynayınca böylr oluyor bak Liverpoola reis ilk yarı 0-0 dakika 80 5 gol var nasıl iş çözemiyorumdost 4 maç yapıyorum tekten 10 yapıyorum yine tekten bu sefer 18 20 maç yaptım yine tek den
İşte dost nasıl oluyor da her seferinde denk getirtebiliyoruzDost geçmiş olsun geçen hafta cumartesi megapari den yaptığım 421 oranlı kupon tek maçtan yattı benım de 20 maç 19 u geldi
dostlar sağ olsun dostGeçmiş olsun
Hep bize denk gelir böyle şeyler dost sağlık olsunbugün 3 k üzeri para alıcaktım az bi sermaye ile 5 kuponda tekten gitti
Bilmiyom ki reis bak bugun paylastıgım 150 oranlık kupon da tekten giderse artık bişe demek istemiyorumİşte dost nasıl oluyor da her seferinde denk getirtebiliyoruz
2.yarı golle girecektim dedim belki maç kitlenir onun için girmedim.. 5 gol çıktıReis vallahi seni çok iyi anlıyorum aynı durumu birebir ben yaşıyorum.Nasıl kombin yaparsam yapayım teke gidiyorum 2-3-4-5-6 kaç maç yazarsam aynısı oluyor.Kombinede bizim yüzümüz gülmüyor yine en mantıklısı tek maç almak ama onada anca yüklü basmak gerekiyorki güzel kazanç versin.Şaşdık kaldık ne yapalım.Örnek olarak şu kupona kafa yenir.Yığınla maç yakala git gel Premier ligde 2 gol gelmesin.Biz oynayınca böylr oluyor bak Liverpoola reis ilk yarı 0-0 dakika 80 5 gol var nasıl iş çözemiyorum
reisim tabi ki sağlık olsun her zaman sağlık olsun da insanda moral kalmıyorHep bize denk gelir böyle şeyler dost sağlık olsun
Elbet bir gün diye diye ömrümüz bitti be dostSağlık olsun dost elbet bir gün
dostlar sağ olsun dostÇok geçmiş olsun
kesinlikle dost ama elden de birşey gelmiyorreisim tabi ki sağlık olsun her zaman sağlık olsun da insanda moral kalmıyor