Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti SİEMPLE GANADOR / Tek Maç 12k

Kupon Miktarı
12381
Kupon Oranı
2.14

SİEMPLE GANADOR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
479
821
93
Saygılı bi konu olursa sevinirim ukalaca ve sinirlendirici yazilariniz hiç umursamıyorum dağıtım yapmadım için sevilmem biliyorum konuya gelmesin takip.sart değil.bol şanslar

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 12381₺
Kupon oranı 2.14
Kupon kazancı 26495.34₺

Mayko78

Müptezel Fenerbahçeli💙💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,721
11,761
113
Saygılı bi konu olursa sevinirim ukalaca ve sinirlendirici yazilariniz hiç umursamıyorum dağıtım yapmadım için sevilmem biliyorum konuya gelmesin takip.sart değil.bol şanslar
Brentford hosgeldin basımıza sefalar getirdin

Mayko78

Müptezel Fenerbahçeli💙💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,721
11,761
113
Brentford olduğunu fizan biliyor kanka kasma kendini

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
471
148
43
Bol şans belli olmaz il koer umarım yutul başlarler ya 35 civarı çıkacak yada 45 üstü ortası yok bence

SİEMPLE GANADOR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
479
821
93
Söyle soylivem madem bu kadar takmışsıniz bu adama bende şöyle dim madem ben oysam

Moderatör tarafında düzenlendi:

AllanSaintMaximin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,804
9,228
113
100 lira çekilişlerine katılıyor ama 12 k kupona basıyor hangi tipsterin kuponu la doğru söyle