Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı SİEMPLE GANADOR / Tekli 11k

Kupon Miktarı
10700
Kupon Oranı
2.40

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,796
1,784
113
La yok kardeş sen 20 k almissin kazanmissin forum haricinde Allah daha çok versin buraya atiyor kupon 3 tür dikkatimi çekiyor milleti sallıyor bunun kuponunu takip etmek gerçekten israf
Reis boş zamanım vardı takipledim konu bir iki kupon uzadı aslında dağıtım yapılması lazım ama birşey diyemezsin bugün çok kaybettim biraz kafa dağıtmak için girdim aslında

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,402
12,224
113
La yok kardeş sen 20 k almissin kazanmissin forum haricinde Allah daha çok versin buraya atiyor kupon 3 tür dikkatimi çekiyor milleti sallıyor bunun kuponunu takip etmek gerçekten israf
Racon öylede zorunlu degil reis senin düşüncen samimi ama adam başta belirtmiş o yüzden edip edmemek sana kalmış oluyor sıkma canını boskoy

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
876
430
63
Reis boş zamanım vardı takipledim konu bir iki kupon uzadı aslında dağıtım yapılması lazım ama birşey diyemezsin bugün çok kaybettim biraz kafa dağıtmak için girdim aslında
Kafanı dağıtsın o zaman kupon sahibi sans parasi atarak vallahi ben kafamı içki içerek dağıtıyorum kim ne kazandıysa Allah daha çok versin buraya biseyde atarsam insanları uzemm

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,819
1,323
113
Gerçekten burdaki insanlara kendim dahil üzülüyorum eminim çoğunun hesabında 100 tl bile yoktur burda bi umut 3 5 dağıtım yapar belki diye takip ediyor arkadaşlar yoksa ben keyfinden takip ettiklerini düşünmüyorum belki dağıtım olur umuduyla takip ediliyor dağıtım yapıp yapmamakta arkadaşın vicdanina kalmış

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,796
1,784
113
Gerçekten burdaki insanlara kendim dahil üzülüyorum eminim çoğunun hesabında 100 tl bile yoktur burda bi umut 3 5 dağıtım yapar belki diye takip ediyor arkadaşlar yoksa ben keyfinden takip ettiklerini düşünmüyorum belki dağıtım olur umuduyla takip ediliyor dağıtım yapıp yapmamakta arkadaşın vicdanina kalmış
Ya reis olay şu hani tek kupon atar yüklü girersin ki arkadaş öyle yaptı takip edilir güzel de oluyor problem yok ama 2. 3.kupon geliyorsa oraya dağıtım şart bence bilemedim neyse

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,269
4,799
113
Beyler adam. Verir vermez o kendi sorunu belki digru
Söylüyorsunuz ama boyle yapmsyin 100 tl 200 tl icin