- 71,313
- 43,852
- 113
Pardon 47 birimBaşlığı ironi olsun diye attım da . Bu nedir la şöyle bi düşünüyorum gülme geliyor bi paket sigara 44 birimi görmüş , kimseden ses seda yok . Ekli dosyayı görüntüle 360765Ekli dosyayı görüntüle 360766
boşver kardo 2 tebareke 1 sübhanekeye bakar yaa neuzübillah 👊🏼🤩Yazık ya insanlara sarma alsalar 20-25 tl o da zaten tekelin yerini tutamaz , bitirdiler her yönden herkesi
Aktif konusu varsi gormemissin belliki orda yeterli yorumlad varBaşlığı ironi olsun diye attım da . Bu nedir la şöyle bi düşünüyorum gülme geliyor bi paket sigara 44 birimi görmüş , kimseden ses seda yok . Ekli dosyayı görüntüle 360765Ekli dosyayı görüntüle 360766
Görmedim abim yoğundum 2 gündür kafayı kaldırıp baktım zam gelmişAktif konusu varsi gormemissin belliki orda yeterli yorumlad var
Almanya'da 18 euro yani 507 TL hem bizim sigaralar daha kaliteli 😅Başlığı ironi olsun diye attım da . Bu nedir la şöyle bi düşünüyorum gülme geliyor bi paket sigara 44 birimi görmüş , kimseden ses seda yok . Ekli dosyayı görüntüle 360765Ekli dosyayı görüntüle 360766
Kanki Avrupa nın en iyilerinden orası orada normal burada adam 50 lira verirse 1pakete ekmek almaya para bulamazAlmanya'da 18 euro yani 507 TL hem bizim sigaralar daha kaliteli 😅
Reise laf ettirmem Allah razı olsun herkese anladığı dilden konuşuyor daha beter süründürür inşallah benim hakkım ona oy verenlere haram olsunHalay ekibi vardı seçim günü ne oldu onlar Bu millet cesur olduğu kadar birazda akıllı olsa keşke aw yazık resmen kölelik sisteminde yaşıyoruz nerde ne kadar siyasi varsa zerre hakkıma girdilerse haram olsun Allah yedirtmesin.
Ben Marlboro içiyorum Almanyadayım 43 lü 15 Euro 😀 18 Euro olan 57 li felanAlmanya'da 18 euro yani 507 TL hem bizim sigaralar daha kaliteli 😅
Aman aman sakın döneyim deme reisBen Marlboro içiyorum Almanyadayım 43 lü 15 Euro 😀 18 Euro olan 57 li felan
Yok aga niye döneyim valla geleli bir sene oldu,bu ay kendi işimi kurdum aylık cirom 15.000 Euro mis gibi yaşıyorum herkes birbirine saygılı sigara yiyecek araba para derdi yok,100.000 tl aylık verseler vallahi dönmem,Türkiye’de asgari ücretli iş bulamamıştım 4 yıllık üniversite mezunuyum..Aman aman sakın döneyim deme reis