MaasallahHayırlı olsun
Yatacak yerleri yok
MaasallahHayırlı olsun
Yatacak yerleri yok
zamda zam 1-2 lira da gelmiyor 8 lira ne allahın belası herifler ya seçim bitti ya yapıştır zamıHayırlı olsun
Yatacak yerleri yok
Millet icmesin komple sarmaya dönsün akillanirda birleşme yokzamda zam 1-2 lira da gelmiyor 8 lira ne allahın belası herifler ya seçim bitti ya yapıştır zamı
Sen biraktin ama milletin kafa rahat değil,sana ait başka birşey ede zam gelir2 ay oldu bırakalı cep açısından kafa rahat
sağlığımıza zam geldi ondan bıraktık zaten dost, dikkat ettiysen cep açısından kafa rahat dedikSen biraktin ama milletin kafa rahat değil,sana ait başka birşey ede zam gelir
Mazot ta 2 katına çıkar merak etme,ulaşımına 2 kat odersin2 ay oldu bırakalı cep açısından kafa rahat
Nasıl ama secım arkası dayadılar bunlar böyle fırıldak iştevay aw 100 liraya kadar içmeye devam @Enişte
Mazota zam benzine zam zama zam vatandaş kendini yakamıyor dostAlkol ve mazotada zam var
Hepsi aynı fabrikadan çıkıyor. Pahalı olması gerekenin kalitesinde düşüş oldu. Yakın fiyat olmalarından doğal bir şey yok. Aradaki 2 TL'de isme verilen para sadeceBenim dikkatimi ceken bisey daha var 25 sene once mesela Lm ile marlboro arasinda nerdeyse 2 kat fiyat farki vardi simdi oda kapandi nerdeyse hepsi ayni fiyat.simdiki fiyatlari biliyosunuz bide o zamanki farka bakin ben o zamanlar yeni baslamistim.o zamanlar marlboro icenlere ooo zenginsin diyorduk Ekli dosyayı görüntüle 360799
Farklı aromalarda bekletiliyor tütünler sebebi o Marlboro muratti parlıament tütün aynı aromalar farklıHepsi aynı fabrikadan çıkıyor. Pahalı olması gerekenin kalitesinde düşüş oldu. Yakın fiyat olmalarından doğal bir şey yok. Aradaki 2 TL'de isme verilen para sadece
Olabilir ama olay sadece aroma değil. Premium sayılan Parliament, Marlboro vs. sigaraların hepsinin kalitesinde düşüş var. Yurtdışına çıkıp orada aynı sigarayı alanlar net bir şekilde deneyimleyebiliyor. 3. Sınıf vatandaş muamalesi gördüğümüz için tükettiğimiz ürünlerin kalitesi de çok düştü.Farklı aromalarda bekletiliyor tütünler sebebi o Marlboro muratti parlıament tütün aynı aromalar farklı
DddKonu hortlamisken boş gecmeyelim parliament iciyodum konu açıldığı zaman şimdi tekel tütün heralde bı beş sene sonra mısır 🌽 püskülü 10 sene sonra tezek hadi hayırlısı
Üretiminde bulundum 9 ay biliyorum süreçleri tütünler değişmiştir her şey maliyeti düşürmek üzere en büyük etken aromalar içimde kiOlabilir ama olay sadece aroma değil. Premium sayılan Parliament, Marlboro vs. sigaraların hepsinin kalitesinde düşüş var. Yurtdışına çıkıp orada aynı sigarayı alanlar net bir şekilde deneyimleyebiliyor. 3. Sınıf vatandaş muamalesi gördüğümüz için tükettiğimiz ürünlerin kalitesi de çok düştü.