- 4,505
- 3,123
- 113
abartısız söylüyorum neredeyse ortaokulun başından beri hergün rüya görüyorum 10 sene boyunca 1 gün bile rüya görmemişliğim yok. 1-2 dk uyuyakalıvereyim beynim başlıyor yine rüya görmeye. bazı insanlar hiç rüya görmez yada çok az sıklıkla görür ben rüya görmekten bıktım usandım. her sabah sanki hiç uyumamışta bişeyler izleyip yatağımdan kalkmış gibi hissediyorum. benim durumumda olanınız varmı. geçmişte psikolojik sorunlarım oldu ilaçta kullandım ama o durumların bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum. bu konuda psikiyatriste gidip ilaç kullanmayı bile düşündüm ama haplarda kimyasal sonuçta güvenemiyorum. bi ara herşeyi salmıştım bu sebepten ötürü, kafamı zihnimi boşalttım ama yine de rüya görmeye devam. ne güzel rüya görüyosun demeyin vallahi yemin ediyorum imdat diye bağırıcam artık. uykumu alarak sakin bir şekilde uyanmayı özledim aq. bi ara bahsi falan bırakmıştım ne olursa olsun şu rüya görme illetinden kurtulamadım. ne saçmalıyosun sen kardeş demeyin bu rüya illetinden nasıl kurtulabilirim fikri olan varmı. belki benim durumumda olan biri vardır bi yazayım dedim