- 1,623
- 1,982
- 113
Yine senin iyi buna ne dersin 122 ftn gitti son periyot çıkan sayıya bakın 1 sayı son 15 saniyede faulden attı namussuzlar şike yoksa bunda daha bir şey demiyorum . 24 sayı bekliyordum son periyotta olmayınca olmuyorBu işten gerçekten sıkıldım maçtan önce 4 maç kombine oynadım 8 oran veriyordu bu kaşarlara da 134.5 üstü verdim sonuç ortada son 3 dk izledim hayatımda böyle bir saçmalık görmedim şike mi diyeceksiniz yine de değil derim ama son maç olması ve bu şekilde yatmak zoruma gitti
Ekli dosyayı görüntüle 433338
Bu işten gerçekten sıkıldım maçtan önce 4 maç kombine oynadım 8 oran veriyordu bu kaşarlara da 134.5 üstü verdim sonuç ortada son 3 dk izledim hayatımda böyle bir saçmalık görmedim şike mi diyeceksiniz yine de değil derim ama son maç olması ve bu şekilde yatmak zoruma gitti
Aynı maçtan yatmışız başkan şike var tamamını izledim son periyot 4 dakika skor 5-0 9 dakikası 15-0 böyle bir şey olanabilir baskette ilk kez gördüm benim izlediği diyeyimBu işten gerçekten sıkıldım maçtan önce 4 maç kombine oynadım 8 oran veriyordu bu kaşarlara da 134.5 üstü verdim sonuç ortada son 3 dk izledim hayatımda böyle bir saçmalık görmedim şike mi diyeceksiniz yine de değil derim ama son maç olması ve bu şekilde yatmak zoruma gitti
Buna şike demiyorsan daha çok kaybedersin zaten sksjsjckencme bu nedir abi artıkBu işten gerçekten sıkıldım maçtan önce 4 maç kombine oynadım 8 oran veriyordu bu kaşarlara da 134.5 üstü verdim sonuç ortada son 3 dk izledim hayatımda böyle bir saçmalık görmedim şike mi diyeceksiniz yine de değil derim ama son maç olması ve bu şekilde yatmak zoruma gitti
Ümraniyeninde versinKasımpaşa bir gol daha atamadığı için 28 K kuponum yattı . Kasımpaşanın kaçırdığı golleri görsen saçı başı yolarsın allah belalaırını versin
Pıcaklamak icin kriterlerim var onlara uyarsan olur 😁Gardaş sen tek maçtan yatıyom diyon kaçtır ben tek golden yatıyom ya kendimi ya da @Aekrem i pıçaklayacam 🗡