Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Sıkıldım Gerçekten

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
Bu işten gerçekten sıkıldım maçtan önce 4 maç kombine oynadım 8 oran veriyordu bu kaşarlara da 134.5 üstü verdim sonuç ortada son 3 dk izledim hayatımda böyle bir saçmalık görmedim şike mi diyeceksiniz yine de değil derim ama son maç olması ve bu şekilde yatmak zoruma gitti
1701863855984.png

keriz6707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,208
495
83
Bu işten gerçekten sıkıldım maçtan önce 4 maç kombine oynadım 8 oran veriyordu bu kaşarlara da 134.5 üstü verdim sonuç ortada son 3 dk izledim hayatımda böyle bir saçmalık görmedim şike mi diyeceksiniz yine de değil derim ama son maç olması ve bu şekilde yatmak zoruma gitti
Ekli dosyayı görüntüle 433338
Yine senin iyi buna ne dersin 122 ftn gitti son periyot çıkan sayıya bakın 1 sayı son 15 saniyede faulden attı namussuzlar şike yoksa bunda daha bir şey demiyorum . 24 sayı bekliyordum son periyotta olmayınca olmuyor

Ekli dosyalar

dizzy17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,604
765
113

bazen olmayınca olmaz dostm emın ol bı basladımı butun ımkansızlıklar senı bulur bın kere yasadım

ama bı aktımıda oyle bı akarkı kendınde sasırırsın..

keriz6707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,208
495
83
Aynı maçtan yatmışız başkan şike var tamamını izledim son periyot 4 dakika skor 5-0 9 dakikası 15-0 böyle bir şey olanabilir baskette ilk kez gördüm benim izlediği diyeyim

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,088
1,004
113
hiç şike olurmu ya aaa ayıp ayıp :) bu şike değil şikenin tillahı

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,095
1,290
113
Buna şike demiyorsan daha çok kaybedersin zaten sksjsjckencme bu nedir abi artık

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Gardaş sen tek maçtan yatıyom diyon kaçtır ben tek golden yatıyom ya kendimi ya da @Aekrem i pıçaklayacam 🗡

Graduiti

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60
14
8
Kasımpaşa bir gol daha atamadığı için 28 K kuponum yattı . Kasımpaşanın kaçırdığı golleri görsen saçı başı yolarsın allah belalaırını versin