- 2,751
- 5,122
- 113
Ben mi körüm top açık olan ele yön değiştirmiyor mu.
Kafasına çarpıyorsa dediğin doğru ama ben direkt el görüyorumKardeş ben Galatasaraylıyım maçı canlı izliyorum bu pozisyonun bence penaltıyla hiçbir alakası yok kafadan sekiyor top ayrıca çok yakın mesafe bildiğim kural böyle işliyor
Hayır kafasından geliyor kardoKafasına çarpıyorsa dediğin doğru ama ben direkt el görüyorum
Ben Sivassporluyum üç büyüklere yapıyorlar hep bunuHer pozisyona başlık açmaya başlandı sanırım Fenerbahçe az iyi gidince..
Göz göre göre şike yapılıyor demişin de 8 senedir şampiyon olamadı bu takım ayıp yahu.
zorlu sezonu o sezonu bu sezonu diye algıdan bıkmadınız yıllardır.
Son 10 senede 5 kere şampiyon olanlar yapmıştır göz göre göre şikeyi.
Mesela şu pozisyonda başlık açtınız mı merak ettim.Mesela şu net pozisyona kırmızı çıkmamıştı.
Bu adamı futboldan men edeceksin broo bunun GS FB BJK alakası yokHer pozisyona başlık açmaya başlandı sanırım Fenerbahçe az iyi gidince..
Göz göre göre şike yapılıyor demişin de 8 senedir şampiyon olamadı bu takım ayıp yahu.
zorlu sezonu o sezonu bu sezonu diye algıdan bıkmadınız yıllardır.
Son 10 senede 5 kere şampiyon olanlar yapmıştır göz göre göre şikeyi.
Mesela şu pozisyonda başlık açtınız mı merak ettim.Mesela şu net pozisyona kırmızı çıkmamıştı.
Bence penalti ve Türkiye ligi şaibeli bı ligYahu ona kızmıyorum sanki çok bariz bir olay var çok net gibi göz göre göre şike yapılıyor ne demek.
Geçen sene bu takım 2 trabzon maçında doğrandı kimseden gık çıkmadı.
Şimdi hemen her yerde bir şey olsa da olamasa da bir ses çıkıyor.
katılıyorumBu adamı futboldan men edeceksin broo bunun GS FB BJK alakası yok
Nasıl penaltı vücuttan seken top da penaltı olmaz zaten eller doğal kasıtlı bir müdahale yok zatenBence penalti ve Türkiye ligi şaibeli bı lig
zaten üç büyüklerin hepsinde var.