- 3,168
- 2,237
- 113
Sol taraftaki şeytan gibisin herkese vesvese veriyonNba dal
Dur dost🙏✋Yarın için maçlara falan kupon yaptım 3 4 kupon yaptım sonra 700 tl bakiye vardi
Böyle oldu sizce durayim mi şansım varken devam mı edeyim
Ekli dosyayı görüntüle 644545
Sifirlayana kadar yola dewam etYarın için maçlara falan kupon yaptım 3 4 kupon yaptım sonra 700 tl bakiye vardi
Görsel de gördüğün üzere Uzaklaş 🙏Yarın için maçlara falan kupon yaptım 3 4 kupon yaptım sonra 700 tl bakiye vardi
Doğru diyonDur dostum orası sıkıntı baya iyi yukselmissin boşver güzel bı uyku çek
Devam et güzel atıyor bende izliyordum bikac el yakalarsan o kaza ucarYarın için maçlara falan kupon yaptım 3 4 kupon yaptım sonra 700 tl bakiye vardi
Usta senin bugün baya şansın var her attıgın geliyor iyi kazandın tebrik ediyorum seniYarın için maçlara falan kupon yaptım 3 4 kupon yaptım sonra 700 tl bakiye vardi
265.91 tekrar kupon yapabilirsin yarın ki maçlara 10k temiz çek ve güzelce uyu dost yarin daha güzel olur İnan banaYarın için maçlara falan kupon yaptım 3 4 kupon yaptım sonra 700 tl bakiye vardi
Hesaptan çıkış yap Dost,ve sadece uyu hala kafanı karıştıran şeytani dinleme benden sana son yazı son tavsiyeYarın için maçlara falan kupon yaptım 3 4 kupon yaptım sonra 700 tl bakiye vardi
Paranı çek başka sitede devam et veya bekle kaybedersen de yüksekten kayip bonusu al en azindanYarın için maçlara falan kupon yaptım 3 4 kupon yaptım sonra 700 tl bakiye vardi
👏👏👏Paranı çek başka sitede devam et veya bekle kaybedersen de yüksekten kayip bonusu al en azindan
Cek kendi hesabında olsun. Sonra karar verirsin ne yapacağına. Yapman gerekeni aslında biliyorsun ama yapmak ta istemiyor gibisin. Görme 0 i çek.Yarın için maçlara falan kupon yaptım 3 4 kupon yaptım sonra 700 tl bakiye vardi
imkansızYa tutarsa böyle birsey denedim ilk yarı 9 korner var kesin ikinci yarı 1 korner olur
Ekli dosyayı görüntüle 644549