- 3,068
- 1,808
- 113
Kardesim keşke her maç böyle olsa bol gollü şike
Ya kardesim etmeyin her seyde sike sike etmeyin vallahi komik duruma dusuyorsunuz.maci izledin mi? Fenerbahce gs 3.0dan 3.4 fenerbahce antep 0.3den 4.3 bunlarda sikemiydi? Gs avrupada bi takimi inanilmaz bi sekilde rovansta elemisti takimin adi aklima gelmiyor sikemiydi hep bunlar
Uykum var gs nin eledigi takimin adi aklima gelmiyor uyuz oldum isvec takimiydi onu hatirliyorumYa kardesim etmeyin her seyde sike sike etmeyin vallahi komik duruma dusuyorsunuz.maci izledin mi? Fenerbahce gs 3.0dan 3.4 fenerbahce antep 0.3den 4.3 bunlarda sikemiydi? Gs avrupada bi takimi inanilmaz bi sekilde rovansta elemisti takimin adi aklima gelmiyor sikemiydi hep bunlar
Hatirladim la xamaxUykum var gs nin eledigi takimin adi aklima gelmiyor uyuz oldum isvec takimiydi onu hatirliyorum
ARGO YASAK.. Düzenledi reis iyi forumlar.vay berabere bitti bu maç
Nasıl bir kafa yapısı var sizde hocam yahu Juventus şikeden düşürülmedi mi 3. Lige de üst liglerde imkansız diyorsunuz ? Vallahi güldürdün gece gece 🤣🤣 En büyük şikeler major liglerde olur sadece dışarıya nadir duyururlarüst liglerde takım halinde şike imkansız. zaten milyon eurolarla maaş alıyolar. bütün takımı satın alıp oyuncuları ikna edicek derecede iyi para verip, o parayı nasıl çıkartıcaksın. Limitsiz site yok. 25 milyon euro basıp 1.2 milyar euro kazanılmıcağına göre, masraflı işler...
bireysel oluyodur belki. hıyarın teki kırmızı görür durduk yere, penaltı yaptırır vs
Uganda ligi fln mümkün tabi. iki bin dolara takımı komple bağlarsınız
Juventus düşürüldü de maçı 1den 2 yapıyım şikesi mi yapmış Güldürdün gece gece... Kulüp yöneticileri maç hakemleriyle şikeden yakalandı ve düştü. Sanki Buffon'a vermişler 200 euroda bilerek gol yemiş, düşmüşler 😆😆😆😆😆Nasıl bir kafa yapısı var sizde hocam yahu Juventus şikeden düşürülmedi mi 3. Lige de üst liglerde imkansız diyorsunuz ? Vallahi güldürdün gece gece 🤣🤣 En büyük şikeler major liglerde olur sadece dışarıya nadir duyururlar
200 euro mu sende beni güldürdün reis 200 euro ne la bi adamin ayakkabı parasi etmez 😁😁😁🤦♂️🤦♂️Juventus düşürüldü de maçı 1den 2 yapıyım şikesi mi yapmış Güldürdün gece gece... Kulüp yöneticileri maç hakemleriyle şikeden yakalandı ve düştü. Sanki Buffon'a vermişler 200 euroda bilerek gol yemiş, düşmüşler 😆😆😆😆😆