- 7,422
- 5,760
- 113
Kim başa dönecek şimdi tm bkiyorum
Kim başa dönecek şimdi tm bkiyorum
İnsanlar neden peki bukadar tedirgin onu anlamadımKim başa dönecek şimdi tm bkiyorum
Kardeş tanımadığın insana böyle bir cümle kurma 2k benim için şuanda önemli kötü günler geçiriyorum artı güven vermiyor site destek Allaha emanet cebimde 4k var ödeme yapmam gereken 15k ben o 2 k dediğin rakamı tek sayıya bakıyordum rulette aylık 100k yatırım yapıyordum casiboma bunuda her türlü kanitlarim başımızdan bir olay geçti ve onun ceremesini çekiyoruzSende yatıracak göz yok bende para olsaydı trink yapıştır bende korku olmaz
bakiyeyi silen site degilmiİlk konuda zaten yazdım.paylastim.
Ergen salaklara bakmayın siz...Gayet güzel site ödemeleri çatır çatır yaptı
Multi açanlar ve çevrimi yanlış yapanlar sorun yaşadı.
Adam spin saklamış onu bile eşit miktarda yatır çek dedi site
Yani kaçırmayın bonusu çevirdi iseniz.
7450 çekmiştim ben 14 dk da gelmişti
Ekli dosyayı görüntüle 530884Ekli dosyayı görüntüle 530885
Evet dost aynen öyle oldu bugün aradılar 1990 TL iade edildi hesaba bende çektim ama burda konu acmasam sevsen odemezlerdi
Hi anladımKardeş tanımadığın insana böyle bir cümle kurma 2k benim için şuanda önemli kötü günler geçiriyorum artı güven vermiyor site destek Allaha emanet cebimde 4k var ödeme yapmam gereken 15k ben o 2 k dediğin rakamı tek sayıya bakıyordum rulette aylık 100k yatırım yapıyordum casiboma bunuda her türlü kanitlarim başımızdan bir olay geçti ve onun ceremesini çekiyoruz
Hala yatirmadinmi kardeşim 2/3bebenin lafına kulak asma çekim yapılıyor sitede çıkıyor 2/3arizaHi anladım
hiç güleceğim yoktu sen ajaxbet in sahibinin adını biliyormusun Bornovalı doğu tayfasıymış ben sahibini tanıyorum hatta defalarca yan yana geldim sen adını söyle bakim Türkiye de değil zaten Türkiye de olması imkansız... Boş boş konuşuyorsun.Bu ve bunun gibi ajaxbet falan Bornova’da doğulu bir tayfa var onların elinde . Çekim aldım diyenlerde mahallenin çocuğu . İçlerinde volkan diye biri var sülüğün teki . Çekim yaptım diyenlerin nedense hiç biri çekimi paylaşmamış . Bilgi bu kadardı sağlıcakla
multi açmadıysan dürüst kazandığından eminsen yatır ama multi ise hiç yatırma.Sikitelle sitesi saglammi degilmi kardeşim bişey söyleyin ona göre yatırım yapacağım
Yok ya okadar karektersiz değilim herşeyde dürüst olmak lazım haksız kazanç sevmem hakkımıda yedirmembenim multi üyeliğim yok, tertemiz oynadım ama kaza
multi açmadıysan dürüst kazandığından eminsen yatır ama multi ise hiç yatırma.
Doğru diyorsun 3/5cakkal sahtekarlık yapip Multi açıp ret yiyince burda siteyi karaliyor aslında buda birnevi hirsizliktirYok ya okadar karektersiz değilim herşeyde dürüst olmak lazım haksız kazanç sevmem hakkımıda yedirmem
Haber ver sana güveniyorum sen bornovali degilsincekim verildi bakalim ne olacak. surec.
Çekim geldimi kralHaber ver sana güveniyorum sen bornovali degilsin