- 13,380
- 5,981
- 113
teşekkürler dostBol şans dostum
Gecmis olsun.ben 6li cok oynuyorum ama bugun param yokdu bultene bile bakmadim ama gazinin tekrarini izliycem simdi22 No: SECRET POWER : Gazi Şampiyonu
güzel yarış oldu şurda hata yaptık final dance güvenmediğim halde yazdık kupona 18-22 oynayacaktım hata yaptık sağlık olsunGecmis olsun.ben 6li cok oynuyorum ama bugun param yokdu bultene bile bakmadim ama gazinin tekrarini izliycem simdi
Ilk ayaktada ganyani bulmussun yazik olmusgüzel yarış oldu şurda hata yaptık final dance güvenmediğim halde yazdık kupona 18-22 oynayacaktım hata yaptık sağlık olsun
aynen ASCOT Takip ettiğim bir attı son 3 yarışlarında hep verdim gelememişti bugün kazandıIlk ayaktada ganyani bulmussun yazik olmus
hep böyle oluyor bak Ahmet çelik kazanıyordu rekor onda zaten peş peşe her sene dişi ile katılırdı nerdeyse yanlış hatırladığım varsa çok eskileridir çoğu dişiyle katıldı şu Gazi koşusunu hep dişi kazanıyor son yıllardaUlan 1.de disiymis way anasini be
Vallz ben uzunda disi ati cok nadir yazarim ikili disi bitmishep böyle oluyor bak Ahmet çelik kazanıyordu rekor onda zaten peş peşe her sene dişi ile katılırdı nerdeyse yanlış hatırladığım varsa çok eskileridir çoğu dişiyle katıldı şu Gazi koşusunu hep dişi kazanıyor son yıllarda
bende aynı uzunda dişiye şans vermem ki normalde ama bu 2400 mesafede ne varsa hep dişi geliyorVallz ben uzunda disi ati cok nadir yazarim ikili disi bitmis
Ahmetin hegomanya bitti😁bende aynı uzunda dişiye şans vermem ki normalde ama bu 2400 mesafede ne varsa hep dişi geliyor
bize çok geliyor söylerken ama ne alacağına bakarsak paranın dediğin gibi istanbul da daire alır gülünçSuraya bak turkiye at yarisi tarihinin en buyuk yarisinin odulu sadece 2 .5m istanbulda1 daire parasi.bu kdr komik olmamali
tabelaya bile giremedi boşa yazdık ;Ahmetin hegomanya bitti😁
geç çıkmasa gelecekti21 numara gercekten mucize yapmis yanlis 100de 1 bile oynanmasi yok