varmı konteyjan bizde kacalım 😄😄Kaçak amerikaya gitmeyi düşünüyorum bi arkadaşım gitti adam çok da mutlu fikri olan varmi tecumesi
Adam giderken para kaptırdı baya ama artık tecrübeli söyler 20 bin dolar gitti adaminvarmı konteyjan bizde kacalım 😄😄
gider tabi fazla kaptırmıs bide neyse cıkarmıstır heralde parasınıAdam giderken para kaptırdı baya ama artık tecrübeli söyler 20 bin dolar gitti adamin
Adam giderken para kaptırdı baya ama artık tecrübeli söyler 20 bin dolar gitti adaminvarmı konteyjan bizde kacalım 😄😄
Izgara işi yapiyo görüntülü ariyo baya hoşuma gitti heryer yeşillik ağaçlık güzel evler müstakil benim artık Türkiye de bi amacım kalmadı ssg prim zaten 6 bin var yeterli kaçmak istiyomgider tabi fazla kaptırmıs bide neyse cıkarmıstır heralde parasını
Valla hocam burda yaşayamıyoz istanbuldayim sabah çıkıyorum akşam eve geliyorum hava desen zaten pis havanın pis olduğunu hissediyorsun hem artık Türkiye De gelir gideri karsilamiyoİnsan yabancı bir yerde nasıl mutlu olurki. Yaşayamadıklarını yaşar bir yere kadar sonra memleket ve tanıdıklarını özler. Her şey para ve lüks yaşam değil
Haklı olduğun konular var tabikiValla hocam burda yaşayamıyoz istanbuldayim sabah çıkıyorum akşam eve geliyorum hava desen zaten pis havanın pis olduğunu hissediyorsun hem artık Türkiye De gelir gideri karsilamiyo
Bi kira olmuş en kötüsü 15 bin heryer mülteci doluHaklı olduğun konular var tabiki
Hemde baya zor mültecilerden sonra çekilmez oldu buyuksehirBüyük şehirlerde hayat zor. Ben ilçede olduğum için değişik tabii
Bana artık iyi gelmiyor zaten kimseyi gormuyomki ha burasi ha amerika hergun mesayi oluyo zorunlu eve gelmen 9 zu buluyo Ben kimseyi görmüyorumkültür şoku yaşamamışsınız ondan böyle rahat konuşuyorsunuz iletişim insan için her şeydir yoksa hayvandan farkımız kalmaz evet ekonomik sorunlar var hak hukuk adalet yok vs diye sıralayabiliriz ama hiç yoktan aynı dili konuşan insanlar ile iletişim içindeyiz yeri geliyor fikrimizi duygularımızı paylaşıyoruz birlikte eğleniyoruz yabancı memlekete gittiğin zaman sosyal yaşamın sıfır olur hep dışlanırsın veya öyle hissedersin başkası gülüp eğlendiği zaman sen baka kalırsın değmez bence milyonda verseler değmez yani burada yaşayan yabancılara bakın hep içe dönük yaşıyorlar muhabbete almak istesen bile bir yerde bitiyor sohbet kötü bence
Bi bayramda memleke gittim gittiğime pişman oldum gel git 30 binkültür şoku yaşamamışsınız ondan böyle rahat konuşuyorsunuz iletişim insan için her şeydir yoksa hayvandan farkımız kalmaz evet ekonomik sorunlar var hak hukuk adalet yok vs diye sıralayabiliriz ama hiç yoktan aynı dili konuşan insanlar ile iletişim içindeyiz yeri geliyor fikrimizi duygularımızı paylaşıyoruz birlikte eğleniyoruz yabancı memlekete gittiğin zaman sosyal yaşamın sıfır olur hep dışlanırsın veya öyle hissedersin başkası gülüp eğlendiği zaman sen baka kalırsın değmez bence milyonda verseler değmez yani burada yaşayan yabancılara bakın hep içe dönük yaşıyorlar muhabbete almak istesen bile bir yerde bitiyor sohbet kötü bence
Benimde anlatmak istediğim tam buydu. Dışarı çıkınca naber lan deli mehmet , hayırlı işler Ali Abi, Hüseyin akşam düğüne geliyonmu diyecek insan bulamayacaksın orda yani.kültür şoku yaşamamışsınız ondan böyle rahat konuşuyorsunuz iletişim insan için her şeydir yoksa hayvandan farkımız kalmaz evet ekonomik sorunlar var hak hukuk adalet yok vs diye sıralayabiliriz ama hiç yoktan aynı dili konuşan insanlar ile iletişim içindeyiz yeri geliyor fikrimizi duygularımızı paylaşıyoruz birlikte eğleniyoruz yabancı memlekete gittiğin zaman sosyal yaşamın sıfır olur hep dışlanırsın veya öyle hissedersin başkası gülüp eğlendiği zaman sen baka kalırsın değmez bence milyonda verseler değmez yani burada yaşayan yabancılara bakın hep içe dönük yaşıyorlar muhabbete almak istesen bile bir yerde bitiyor sohbet kötü bence
Emekli falan olsam kendi köyüme giderim öyle gelirim yok kral çalışmam lazimGit Yozgat'a yerleş. Kira ucuz, kalabalık değil. Sabah akşam arabaşı yer durursun
Orda zaten insanlar dışarıda durmuyor görüyorum kimse yok soruyorum niye kimse yok diye herkes evinde diyo sokaklar boş kopek falan gezdirerenler sahile iniyoBenimde anlatmak istediğim tam buydu. Dışarı çıkınca naber lan deli mehmet , hayırlı işler Ali Abi, Hüseyin akşam düğüne geliyonmu diyecek insan bulamayacaksın orda yani.
Kötü tarafı ben yemek yapmayı bilmiyorum adama bakiyom hergun makarna yiyokültür şoku yaşamamışsınız ondan böyle rahat konuşuyorsunuz iletişim insan için her şeydir yoksa hayvandan farkımız kalmaz evet ekonomik sorunlar var hak hukuk adalet yok vs diye sıralayabiliriz ama hiç yoktan aynı dili konuşan insanlar ile iletişim içindeyiz yeri geliyor fikrimizi duygularımızı paylaşıyoruz birlikte eğleniyoruz yabancı memlekete gittiğin zaman sosyal yaşamın sıfır olur hep dışlanırsın veya öyle hissedersin başkası gülüp eğlendiği zaman sen baka kalırsın değmez bence milyonda verseler değmez yani burada yaşayan yabancılara bakın hep içe dönük yaşıyorlar muhabbete almak istesen bile bir yerde bitiyor sohbet kötü bence
Sende menemen yapar yersin sucuklu hemde 😂Kötü tarafı ben yemek yapmayı bilmiyorum adama bakiyom hergun makarna yiyo