Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Son mac 1.5 ust gelde cildirma !

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
vallla artık hersey oluyor dun dallas macına 109,5 ust oynamıstım 3.12 dk varken 109'du 1 sayı atamadı o kadar dakıka

kayaman41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,421
2,300
113
vallla artık hersey oluyor dun dallas macına 109,5 ust oynamıstım 3.12 dk varken 109'du 1 sayı atamadı o kadar dakıka
Bizi bulmasi ilginc dun tofasta aynisini yapti 84.5 ust oynadim 3.ceyrek 7 dk varken 54 sayidaydi barem 93 tu bir de rakip afyon yani 6 dk sayi atamadi 79 da kaldi simdi de bunlar

Benimsansim25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,673
317
83
Son macim 1.5 ust iyi de para kazanacagim ama 8 dakikada 2 penalti kacirdilar 2 penaltiyi atana kadarda 5 dakika yediler gel de delirme !
ıddanın cılvesı bu 8 mac yaptım 7 tanesı geldı son mac barcelona macı 2,5 ust oynadım ılk yarı 2-0 ıkıncı yarı gol atamadı barcelona nedense son maclar bır turlu gelmıyor

kayaman41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,421
2,300
113
ıddanın cılvesı bu 8 mac yaptım 7 tanesı geldı son mac barcelona macı 2,5 ust oynadım ılk yarı 2-0 ıkıncı yarı gol atamadı barcelona nedense son maclar bır turlu gelmıyor
Aynen oyle 27 sut var macta boyuna disari vuruyolar 2 penalti kacirdilar ne diyeyim ki

Benimsansim25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,673
317
83
Aynen oyle 27 sut var macta boyuna disari vuruyolar 2 penalti kacirdilar ne diyeyim ki
cok sınır bozucu ve uzucu gercektende 2 penaltı kacması penaltı olmasa en azından dersın atamadılar olmadı dıye

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
cumartesı Wolfsburg RB Leipzig macına 1,5 ust oynamıstım 1,18 mıydı neydı oran 0-0 bıttı map tek gol olmayan mac almanyada. barca macınada ust oynamıstım zorla 1-0 yendı yanı cok b.ktan bı hafta gectı

Benimsansim25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,673
317
83
cumartesı Wolfsburg RB Leipzig macına 1,5 ust oynamıstım 1,18 mıydı neydı oran 0-0 bıttı map tek gol olmayan mac almanyada. barca macınada ust oynamıstım zorla 1-0 yendı yanı cok b.ktan bı hafta gectı
hocam leipzig 6 hafta ust uste yatırdı benı oyle bır takım 2 hafta ust uste 5-6 atıyor sonra maclarında ol olmuyor veya alt bıtıyor

Benimsansim25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,673
317
83
ıddada hıc bır macın garantısı yok hepımız bılıyoruz 2,5 üst 1,05 dı rangers macının oranı mac 2-0 bıttı

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,946
392
83
Çıldırın Çıldırın Çıldırın Çıldırın Cimbom için Çıldırın şampiyonluk yakında ....Mayıslar Bizimdir. Çıldırın Çıldırın

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,946
392
83
Yeri mi şimdi ? Bir şey demeyeceğim.
Çıldırın Çıldırın Çıldırın Çıldırın Cimbom için Çıldırın şampiyonluk yakında ....Mayıslar Bizimdir. Çıldırın Çıldırın

kayaman41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,421
2,300
113
Biondaki yaş dogru degildir umarim. @Shellac konuyu kilitler misin rica etsem

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,205
154,309
113
Dostum bende Galatasaraylıyım ama gerçekten yeri değil ;)