- 2,193
- 1,227
- 113
Bol şanslar tekrardanHaydi galatasariyim parçala gelEkli dosyayı görüntüle 252809
Eyv kardesimBol şanslar tekrardan
Bol sansHaydi galatasariyim parçala gelEkli dosyayı görüntüle 252809
Eyv hocamBol sans
Bol şanslarHaydi galatasariyim parçala gelEkli dosyayı görüntüle 252809
Ben kampanya ya katıldım 50 yazıyorum 83 TL gösteriyor yardımcı olurmusun reisHaydi galatasariyim parçala gelEkli dosyayı görüntüle 252809
EyvBol şanslar
Hocam kampanlara gir ordan haftanin 10 oranları yazar ordan istediğin maçı seç sonra özel oranlara vır orda yazarBen kampanya ya katıldım 50 yazıyorum 83 TL gösteriyor yardımcı olurmusun reis
Euv sayiliyorKanka bu betts10 aviator de çevriliyormuydu ya
Geçen 1k yaptım ama cevrimde takıldık
Hocam 500 se cekile bilirden sonraki kalan parayı cevircenBişey sorucam bets10 un özel oranlarında çevrim gerekiyor ya hani 3 lu kombineyi 4 kat çevirmeniz gerekiyormuş 50 tl yatırdık özel orana diyelim 50 tlnin mi 4 katını cevirmemiz gerekiyor yoksa 500 TL'nin mi
Ortalama ne kadar oluyor hocamHocam 500 se cekile bilirden sonraki kalan parayı cevircen
400Ortalama ne kadar oluyor hocam
100 çekersin hemen 400 cevirilsinOrtalama ne kadar oluyor hocam
Teşekkür ederim hocam son bi tavsiye daha almak istiyorum senden en kolay nasıl cevirebilirim100 çekersin hemen 400 cevirilsin
Ben aviatorde ceviriyorumTeşekkür ederim hocam son bi tavsiye daha almak istiyorum senden en kolay nasıl cevirebilirim
Kaç katı hocamBen aviatorde ceviriyorum
40 sanirimKaç katı hocam