- 1,715
- 537
- 113
Arkadaslar bu macin skoru ne oldu bi turlu araradim bulamadim size zahmet bilen yazabilirmi
Ekli dosyalar
-
28.9 KB Görüntüleme: 87
Cikiyoda sonuc yok mac baslayali bayada oldu bitti nerdeyseİki takim adlarını olduğu gubi googleda arat çıkar sonuçlar
Çogu yerde başlamamış gösteriliyorArkadaslar bu macin skoru ne oldu bi turlu araradim bulamadim size zahmet bilen yazabilirmi
Aratirdimda isimler destan gibi olunca ugrasmadimCikiyoda sonuc yok mac baslayali bayada oldu bitti nerdeyse
4.30 a 420 nasıl verdi ?Tskler arkadaslar sagolun burdan yatani rulette anlamadan bilmeden 4.30 tl vardi sifira koydum birden 420 tl verdi yatsada olur gayli
Kardeşim 36 katı verir 4,20 bassab 154 tl verir sen nasıl 420 aldı ?4.20 oynadi kardesim
Gardasim valla gir bak 0 oynadim anlamam ruletten 100x dedi sonra isiklar yandi o parayi verdiKardeşim 36 katı verir 4,20 bassab 154 tl verir sen nasıl 420 aldı ?
Gardasim anqaralimisinŞimdi oldu kardeşim sen lightinebg rulet oynamış sn merak ettim ondan sordum kardeşim yanlış anlama sakın hayırlı olsun toprağaz hem biz
Aynen ankara altındag da oturuyorumGardasim anqaralimisin
Valla rulete arada oynuyom 5-10 lirayinan ugurlu sayilarim var 9-16-19-0 baska sayilarada oynamiyom
Gardasim guzel taş varmı ciddenAynen ankara altındag da oturuyorum
Aqa ben takılmyrm o ayakkara bende sulu var oralara girmedim hiçGardasim guzel taş varmı cidden
Ula gardaşım bu kaçıncı bal 3 4 lirayla kazandığınGardasim anqaralimisin
Valla rulete arada oynuyom 5-10 lirayinan ugurlu sayilarim var 9-16-19-0 baska sayilarada oynamiyom