Merhaba arkadaşlar sosyal yardım kabul edildi yazıyor yani ödeme yapılacak mı yapılacaksa ne zaman yapılıyor bilgisi olan paylaşa bilir mi?
Ekli dosyalar
-
267.9 KB Görüntüleme: 249
E devlette PTT ödeme yaz düştüyse oraya çekebilirsiniz parayıMerhaba arkadaşlar sosyal yardım kabul edildi yazıyor yani ödeme yapılacak mı yapılacaksa ne zaman yapılıyor bilgisi olan paylaşa bilir mi?
Dostum birde ne kadar verdiler ayıptır sorması ben hala beklemedeyimE devlette PTT ödeme yaz düştüyse oraya çekebilirsiniz parayı
Başvururken İban kısmına akbank hesabımı girmiştim e devletten PTT yi sorgulattım ödenecek kayıt bulunamadı diyorE devlette PTT ödeme yaz düştüyse oraya çekebilirsiniz parayı
Erzak yardımı mı bayramdan önce başvurmuştumErzak yardımı bence bu ?
600 felan hesaba atarlar nakitErzak yardımı mı bayramdan önce başvurmuştum
Kaç gün sürüyor bilgin var mı600 felan hesaba atarlar nakit
Dostum kaymakamlıkta o mercii bağlar ihtiyacım var acil de sana sms gelir yarın hesapta vs diyeKaç gün sürüyor bilgin var mı
Ben de ibanımı yazmıştım ama gelmedi daha. Ptt kurum ödemelerine baktım orada da yokBaşvururken İban kısmına akbank hesabımı girmiştim e devletten PTT yi sorgulattım ödenecek kayıt bulunamadı diyor
İlkkez mi ciktiBen de ibanımı yazmıştım ama gelmedi daha. Ptt kurum ödemelerine baktım orada da yok
aynen buradan görüp başvurmuştumİlkkez mi cikti
Bnde 3 temmuzda basvurdum hala incelemede.bunlarda sistem falan bisey yok belliki.Dostlar ben 4 temmuzda başvurmuştum bugün baktım kabul edilmiş böyle diyor.
İbana mı gönderiyorlar yoksa ptt ye mi
Ekli dosyayı görüntüle 245930
Kaç günde belli olduaynen buradan görüp başvurmuştum
Her defasında sana çıkıyorBnde 3 temmuzda basvurdum hala incelemede.bunlarda sistem falan bisey yok belliki.
Ne cikti la banaHer defasında sana çıkıyor