Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Soylu Avm

Musafa80

🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
140
63
Hepsiburadaya baktin mi kral limitine göre cihaz veriyor maks 3 taksit

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,327
6,507
113
10 yıla yakın zamandır Turkcell faturalı kullanıp en az 2k düzenli ödüyorum faturasını telefon vermiyorlar halen eski icralardan dolayı bundan 7 ay önce bir tane de Vodafone faturalı aldım 6 ay düzenli 150 lira fatura ödedim şuan 50 bine kadar cihaz veriyor

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,849
3,027
113
Hadi uygulaması indir playstoreden kayıt ol kredi kardti başvur sicili bozuk olan bile kredi kartı verdi 1 hafta 10 gün içinde geliyor hiç ugrasma

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,644
48,139
113
Beyler yarın gidip soylu avmden senetle telefon alıcam daha önce alanlar vardır şuan işsizim ama serbest çalışıyorum dicem neler istiyorlar bir de en fazla fiyata satabileceğim bir şey almak istiyorum en az 20k lazım yarın işler vasat acayip eksideyim ne güzel tedavi görüyordum yeşilay da saldım yine başladım 100k kadar borç yaptım daha önce alışveriş yapmış olan varsa bilgi verirse sevinirim teşekkürler
Tedaviyi bırakarak kendine en büyük kötülüğü yapmışsın.bulundugun durumdan kumarla çıkman çok zor umarım seni durduracak biri vardır etrafında yoksa sonun çok kötü olacak

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
708
356
63
10 yıla yakın zamandır Turkcell faturalı kullanıp en az 2k düzenli ödüyorum faturasını telefon vermiyorlar halen eski icralardan dolayı bundan 7 ay önce bir tane de Vodafone faturalı aldım 6 ay düzenli 150 lira fatura ödedim şuan 50 bine kadar cihaz veriyor
Bana da türk telekom vermiyor 1.5 senedir düzenli 500 1000 TL arası ödüyorum ama turkcell 6 ay sonunda 30 bin limit verdi onu ödüyorum halen

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
708
356
63
Tedaviyi bırakarak kendine en büyük kötülüğü yapmışsın.bulundugun durumdan kumarla çıkman çok zor umarım seni durduracak biri vardır etrafında yoksa sonun çok kötü olacak
Sonum kötü olmuştu zaten tedaviden önce 700k borç vardı işte şuan o borçtan bir 160k kaldı o aileyle birlikte ödeniyor ama tedavi bıraktıktan sonra daha fena sarmaya başladım şuan 100k kadar borcum var

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
493
143
43
Soyludan alınca kaç gün sonra eline ulasiyor telefon bilen varmı

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
708
356
63
Aileme söylemediğim eski kız arkadaşa 150k var kızı da her ay ödeyecem diye oyalıyorum sözde yarın ödeyecektim aradım bugün önümüzde ki ay ödeyecem diye oda icraya vericem dedi hakkımızda hayırlısı Allah ıslah etsin benim gibileri.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,327
6,507
113
Aileme söylemediğim eski kız arkadaşa 150k var kızı da her ay ödeyecem diye oyalıyorum sözde yarın ödeyecektim aradım bugün önümüzde ki ay ödeyecem diye oda icraya vericem dedi hakkımızda hayırlısı Allah ıslah etsin benim gibileri.
Bana 150 k verecek kızı sirtimda taşırım

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,849
3,027
113
Valla en iyisi tövbe etmek battıkça batıyoruz bunu izledim gerçekten bizim sonumuz da böyle olacak ki en yakın olan benimdir şuan tavsiye ederim oturup aglamadiysam adam değilim

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
493
143
43
Burdan alınan telefon kaç günde geliyor bilen varmi

Kayla1

Tanınmış üye