- 4,481
- 2,610
- 113
Seninde derdine 🤣Metamask ile çektim ama nasıl hesaba aktarcam bilmiyorum
Seninde derdine 🤣Metamask ile çektim ama nasıl hesaba aktarcam bilmiyorum
Bilmeyenler için açıklıyorum, canlı destek bölümüne tıkladıktan sonra orda yazılar var bi kaçına bastıktan sonra zaten maili görürsünüz otomatik yanıt sistemi iletiyor.Sportsbet in meil adresini bilen var mı
Kanka derdine deme 6 saattir uğraşıyorum çekemedim. Anlamıyorum bu işlerden. Yardımcı olan olsa güzel birşeyler ateşlerimSeninde derdine 🤣
baska siteyw atablrsinKanka derdine deme 6 saattir uğraşıyorum çekemedim. Anlamıyorum bu işlerden. Yardımcı olan olsa güzel birşeyler ateşlerim
Atamıyorum denedim. Şimdide metamaskı kaldırıp tekrar yükledim giriş yapamıyorum para gitti 76dolarbaska siteyw atablrsin
Dostum siteye atacaksinKanka derdine deme 6 saattir uğraşıyorum çekemedim. Anlamıyorum bu işlerden. Yardımcı olan olsa güzel birşeyler ateşlerim
Metamask 1 den yatırım yapacaksınAtamıyorum denedim. Şimdide metamaskı kaldırıp tekrar yükledim giriş yapamıyorum para gitti 76dolar
Tek çaresi nedirMetamask 1 den yatırım yapacaksın
Metamask silersen tüm bilgiler gitti geçmiş olsun,tek çaresi var
Metamask açarken ,bilgileri kaydetmismiydin o lazım yoksa para uçtu gittiTek çaresi nedir
Şu 12 karakterli kelimeler var onu diyorsan resmini çekmiştim arkadaşın teldenMetamask açarken ,bilgileri kaydetmismiydin o lazım yoksa para uçtu gitti
EvetŞu 12 karakterli kelimeler var onu diyorsan resmini çekmiştim arkadaşın telden
Hangi kriptoda parametameskten btc ye parayı nasıl atıcam parayı bilen biri yardımcı olabilirmi
Ben çok denedim bugün olmuyor etherhum yükleyin diyor. Yüklemeye çalışıyorum Visa kartla onuda kabul etmiyor.metameskten btc ye parayı nasıl atıcam parayı bilen biri yardımcı olabilirmi
12 kelimeyi küçük harflerle ,sırası ile gir ,daha sonra geri yükle tiklaŞu 12 karakterli kelimeler var onu diyorsan resmini çekmiştim arkadaşın telden
Dostum metamask hesabindami para ve hangi cüzdan paraBen çok denedim bugün olmuyor etherhum yükleyin diyor. Yüklemeye çalışıyorum Visa kartla onuda kabul etmiyor.