sagol broBol şanslar
Hadi umarım öyle olur..bolsanslarDün 90+da gelen golle 5k kacırdım gece yaptıgım rollingte bu sefer yüzümüz güler inşallah kazanırsak 2 arkadaşa ulaşırım
Bol şans hadi bakalım hem kendine hem bize kazandır güzel uyuyalımDün 90+da gelen golle 5k kacırdım gece yaptıgım rollingte bu sefer yüzümüz güler inşallah kazanırsak 2 arkadaşa ulaşırım
Bol şans çok değişik oynuyorsun acele etme bence o kadaradım 1
bakalım dost inşallah güzel uyuruz sagolunBol şans hadi bakalım hem kendine hem bize kazandır güzel uyuyalım
Genelde hep çıplak uyuyoruz gardasim..bu sefer giyinik uyursun belkibakalım dost inşallah güzel uyuruz sagolun
e basket tuttuda u 20 ye kaldık bakalımBol şans çok değişik oynuyorsun acele etme bence o kadar
Aynen 3. Çeyrek yazdı son hücümda attı geldi oe basket tuttuda u 20 ye kaldık bakalım
3 dkda 2 sayı attıalr oda serbest atış ile bunlar nasıl basket takımı a*q2 atış her biri çık değerli 😂😂
Barem 21 alt takımı bunlar genelde böyle maçlarda alt olıyor3 dkda 2 sayı attıalr oda serbest atış ile bunlar nasıl basket takımı a*q
Aga bu maçları takip edemiyoruz ya inşallah tutar 🤣adım 1
canınız sagolsun aga maç yok fazla bültende sıkılmayayım diye oynuyorumAga bu maçları takip edemiyoruz ya inşallah tutar 🤣