Bets 10 da ekstra oran aldım hatay macına berabere bitti iade geldi 50 tl bende rolling yapayım dedim bol şans
Ekli dosyalar
-
22 KB Görüntüleme: 36
Bol şans reiisBets 10 da ekstra oran aldım hatay macına berabere bitti iade geldi 50 tl bende rolling yapayım dedim bol şans
hocam başlangıç 40 diye oyle bir hedef koydum 1k yaparsam yarına ayrı roliing yapmayı dusunuyorumBol şans reiis
1k kesmez bence 10 k ypmalısın hedefı
Heeşey qönlünce olsn inş dosthocam başlangıç 40 diye oyle bir hedef koydum 1k yaparsam yarına ayrı roliing yapmayı dusunuyorum
1 haftaysa kurtarırsın dost takma kafayayine yattık son 1 haftadır şans gülmüyor.
Selamın aleyküm enişte1 haftaysa kurtarırsın dost takma kafaya
AhahahahahahaSelamın aleyküm enişte
As kardeşimSelamın aleyküm enişte
Eko ciddi anlamda psikolojik destek istersen akrabaların yarısı doktor ücret almazlar sendenAhahahahahaha
Sen kendine cok baktırıp elletmissin belliki millete tavsiye edip reklamlarını ypıon 😂😂Eko ciddi anlamda psikolojik destek istersen akrabaların yarısı doktor ücret almazlar senden
Acıdım sana iyi forumlarSen kendine cok baktırıp elletmissin belliki millete tavsiye edip reklamlarını ypıon 😂😂
Ahahahahagahsha
Kendine acı sen lavug ayda bi ban yemeden kendine qelemion belli olduAcıdım sana iyi forumlar
beyler sakin ne gerek var kavgayaKendine acı sen lavug ayda bi ban yemeden kendine qelemion belli oldu
Bbbb
O arkadasın ban zamanı qelmiş 😁beyler sakin ne gerek var kavgaya
Hakaretlerini sana geri iletiyorum ve seni YOKSAYDİM bundan sonra mesajlarıma tepkime dahi atmaKendine acı sen lavug ayda bi ban yemeden kendine qelemion belli oldu
Bbbb
Ok uzaaa hadi canmssHakaretlerini sana geri iletiyorum ve seni YOKSAYDİM bundan sonra mesajlarıma tepkime dahi atma
Noluyo yineOk uzaaa hadi canmss
Seni paramparça ederim lanOk uzaaa hadi canmss
Bol şanslar 🙏Bets 10 da ekstra oran aldım hatay macına berabere bitti iade geldi 50 tl bende rolling yapayım dedim bol şans