Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Starzbet | 300 TL Nakit Deneme Bonusu

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,000
73,113
21,113
Site dün açıldı arkadaşlar yatırım yapıp (deneme bonusu dışında )da sorun yaşayan var ise özelden detaylı şekilde yazabilir

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
989
432
63
Site dün açıldı arkadaşlar yatırım yapıp (deneme bonusu dışında )da sorun yaşayan var ise özelden detaylı şekilde yazabilir
Başkanım demekki yatırsak alamayacaktık konuya direk düz bakmanızı tavsiye ederim

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,000
73,113
21,113
En azından para yatırma dık dostum ödemez bunlar bi kaç kişiye ödediler boya amaçlı gerisi tırı vırı
Başkanım demekki yatırsak alamayacaktık konuya direk düz bakmanızı tavsiye ederim
Dostum büyük düşünmeni öneriyorum bu kadar yatırımlı bir işte deneme bonusunu ödememek mantık dışı , tüm sosyal ağlarda bu sitenin reklamı yapılıyor şuan inanılmaz bir kitle üye oldu yetişemiylor kısa sürede tüm sorunların çözüleceğini düşünüyorum.

onurpekel

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14
7
3
Dostum büyük düşünmeni öneriyorum bu kadar yatırımlı bir işte deneme bonusunu ödememek mantık dışı , tüm sosyal ağlarda bu sitenin reklamı yapılıyor şuan inanılmaz bir kitle üye oldu yetişemiylor kısa sürede tüm sorunların çözüleceğini düşünüyorum.
Sorunlar elbet çözülür sorun şu ödedik deyip ödeme neleri

Ekli dosyalar

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,044
1,599
113
site önceden açıktı. 10 gün falan bakıma girdi.

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
989
432
63
24 saatin dolmasına 40 dakika küsürat bişey kaldı başkanım illaki düşüncenize saygı duyarım ben Multi hesap veya kural dışı bişey yapmadım canlı desteğe bağlanmak zaten ayrı bir durum iki kere bağlandım otomatik mesajla atlatıyorlar ama buraya sponsor olmuş saygı duymak mecburiyetinde kalıyorum.

Pokerapoo16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
322
63
Bu altyapılı şirketlerde genellikle ödendi olup sonrasında ödeme geliyor sabırlı olursan ödemen gelecektir.
Başkanım elbette sende haklısın ama saat 16.30da ödendi deyip şuanda saat 23.20 ve halen gelen bir miktar yok ise ne zaman hesaba yansır fikrin var mı? Totalde ise çekimi verdiğim saat 08.30 idi

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,000
73,113
21,113
Başkanım elbette sende haklısın ama saat 16.30da ödendi deyip şuanda saat 23.20 ve halen gelen bir miktar yok ise ne zaman hesaba yansır fikrin var mı? Totalde ise çekimi verdiğim saat 08.30 idi
kul adın nedir sitede

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
989
432
63
iletiyorum arkadaşlar ama aynı cevabı alıyorum çok fazla yogunluk var sitede sırayla hallolacağını ilettiler.
Başkanım fazla konuyu uzatarak dar boğaz etmek istemiyorum fakat bugün saat 16 da çekim verip saat 19:30 da hesabına gelenler oldu sürekli takip ediyorum konuyu benim 24 saat oldu gelmedi sitemim bu yüzden

Pokerapoo16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
322
63
iletiyorum arkadaşlar ama aynı cevabı alıyorum çok fazla yogunluk var sitede sırayla hallolacağını ilettiler.
Başkanım benim kafamdaki tek soru işareti şu bizim çekimler zaten sistemde ödendi yazıyor diye arada kaynamaz umarım çünkü hiçbir şekilde desteğe ulaşım ssglayamiyorsun sürekli min. 400 kişi sağlanmadan sırayla diyor zaten max 24 saat çekim süreleri bizim sıralara tur binecek