- 79,000
- 73,113
- 21,113
Site dün açıldı arkadaşlar yatırım yapıp (deneme bonusu dışında )da sorun yaşayan var ise özelden detaylı şekilde yazabilir
En azından para yatırma dık dostum ödemez bunlar bi kaç kişiye ödediler boya amaçlı gerisi tırı vırıYalan işte gardaş valla ugrastigima üzüldüm zaman kaybi
Başkanım demekki yatırsak alamayacaktık konuya direk düz bakmanızı tavsiye ederimSite dün açıldı arkadaşlar yatırım yapıp (deneme bonusu dışında )da sorun yaşayan var ise özelden detaylı şekilde yazabilir
En azından para yatırma dık dostum ödemez bunlar bi kaç kişiye ödediler boya amaçlı gerisi tırı vırı
Dostum büyük düşünmeni öneriyorum bu kadar yatırımlı bir işte deneme bonusunu ödememek mantık dışı , tüm sosyal ağlarda bu sitenin reklamı yapılıyor şuan inanılmaz bir kitle üye oldu yetişemiylor kısa sürede tüm sorunların çözüleceğini düşünüyorum.Başkanım demekki yatırsak alamayacaktık konuya direk düz bakmanızı tavsiye ederim
Sorunlar elbet çözülür sorun şu ödedik deyip ödeme neleriDostum büyük düşünmeni öneriyorum bu kadar yatırımlı bir işte deneme bonusunu ödememek mantık dışı , tüm sosyal ağlarda bu sitenin reklamı yapılıyor şuan inanılmaz bir kitle üye oldu yetişemiylor kısa sürede tüm sorunların çözüleceğini düşünüyorum.
Bende payfixle çekim verdim, reddedildi sen şansliymişsınpayfix ile çekim verdim ödendi
24 saatin dolmasına 40 dakika küsürat bişey kaldı başkanım illaki düşüncenize saygı duyarım ben Multi hesap veya kural dışı bişey yapmadım canlı desteğe bağlanmak zaten ayrı bir durum iki kere bağlandım otomatik mesajla atlatıyorlar ama buraya sponsor olmuş saygı duymak mecburiyetinde kalıyorum.Dostum büyük düşünmeni öneriyorum bu kadar yatırımlı bir işte deneme bonusunu ödememek mantık dışı , tüm sosyal ağlarda bu sitenin reklamı yapılıyor şuan inanılmaz bir kitle üye oldu yetişemiylor kısa sürede tüm sorunların çözüleceğini düşünüyorum.
Bu altyapılı şirketlerde genellikle ödendi olup sonrasında ödeme geliyor sabırlı olursan ödemen gelecektir.Sorunlar elbet çözülür sorun şu ödedik deyip ödeme neleri
Başkanım hayırlısı olsun kusura bakma seni oyaladimBu altyapılı şirketlerde genellikle ödendi olup sonrasında ödeme geliyor sabırlı olursan ödemen gelecektir.
Başkanım elbette sende haklısın ama saat 16.30da ödendi deyip şuanda saat 23.20 ve halen gelen bir miktar yok ise ne zaman hesaba yansır fikrin var mı? Totalde ise çekimi verdiğim saat 08.30 idiBu altyapılı şirketlerde genellikle ödendi olup sonrasında ödeme geliyor sabırlı olursan ödemen gelecektir.
bende birinde gördüm reddedildi yazısını red gelecek diye beklerken ödendi yazdı sonra baktım para eklenmiştiBende payfixle çekim verdim, reddedildi sen şansliymişsın
kul adın nedir sitedeBaşkanım elbette sende haklısın ama saat 16.30da ödendi deyip şuanda saat 23.20 ve halen gelen bir miktar yok ise ne zaman hesaba yansır fikrin var mı? Totalde ise çekimi verdiğim saat 08.30 idi
Banada yardımcı olurmusun başkanım 24 saat tir bekliyorumBu altyapılı şirketlerde genellikle ödendi olup sonrasında ödeme geliyor sabırlı olursan ödemen gelecektir.
Pitbullet
Buyur başkanım
iletiyorum arkadaşlar ama aynı cevabı alıyorum çok fazla yogunluk var sitede sırayla hallolacağını ilettiler.Banada yardımcı olurmusun başkanım 24 saat tir bekliyorum
Başkanım fazla konuyu uzatarak dar boğaz etmek istemiyorum fakat bugün saat 16 da çekim verip saat 19:30 da hesabına gelenler oldu sürekli takip ediyorum konuyu benim 24 saat oldu gelmedi sitemim bu yüzdeniletiyorum arkadaşlar ama aynı cevabı alıyorum çok fazla yogunluk var sitede sırayla hallolacağını ilettiler.
Başkanım benim kafamdaki tek soru işareti şu bizim çekimler zaten sistemde ödendi yazıyor diye arada kaynamaz umarım çünkü hiçbir şekilde desteğe ulaşım ssglayamiyorsun sürekli min. 400 kişi sağlanmadan sırayla diyor zaten max 24 saat çekim süreleri bizim sıralara tur binecekiletiyorum arkadaşlar ama aynı cevabı alıyorum çok fazla yogunluk var sitede sırayla hallolacağını ilettiler.