- 2,263
- 780
- 113
Şartları kötü fakat yatırımsız deneyin arkadaşlar yoklukta gider .1000 yap 100 Çek
stilbet81.com
stilbet81.com
Ödemede Sağlam 20 k ya kadar rahat ödüyorlarSite Tokatçı yatırım yapılmaz slotlar da çöp zaten
Yav arkadaş şimdi çektim ne boş boş yorumlar yapıyonuz karalamaya yönelik çözemiyorum sizi kayıp yaşadıysan yaşadın niye saçma muhabbet yapıyosun bırak millet alsın çeksinSite Tokatçı yatırım yapılmaz slotlar da çöp zaten
Spor aldım , 8 oran 2 oran 2 maç yaptım bi aç bi detay oku . Konuda spin yazıyor diye sadece spine bakma at 2 maç gelirse gelir gelmezse bak çorbanaArkadaş çekmiş ama hayatındaki tüm gariban şansını burada kullanmış. Bu bonusu almamak için tek geçerli sebep var onu da aşağı yazayım, kendinizi bu kadar sevmiyorsanız alırsınız.
-Aktarılan 100 Freespin Deneme bonusuyla Pragmatic Play sağlayıcısında bulunan Ultra Hold and Spin™ oyununda katılım sağlayabilirsiniz.
Spin değeri 2 TL kardeşim bilmeden atıp tutuyorsun sendeArkadaş çekmiş ama hayatındaki tüm gariban şansını burada kullanmış. Bu bonusu almamak için tek geçerli sebep var onu da aşağı yazayım, kendinizi bu kadar sevmiyorsanız alırsınız.
-Aktarılan 100 Freespin Deneme bonusuyla Pragmatic Play sağlayıcısında bulunan Ultra Hold and Spin™ oyununda katılım sağlayabilirsiniz.
Almadığım şeyin spin değerini mi bilecem isterse 10 TL olsun bu oyunu gördüğüm herhangi bir şeyi almam. Alana bol şans.Spin değeri 2 TL kardeşim bilmeden atıp tutuyorsun sende
Tamam. Hadi git bi bak ben salonda mıyım.Site Tokatçı yatırım yapılmaz slotlar da çöp zaten
Yok köpek kulübesine baktım burdasın buldum seniTamam. Hadi git bi bak ben salonda mıyım.
Eviniz köpek kulubesi demekYok köpek kulübesine baktım burdasın buldum seni
Benimde anlamadığım şey şu yatirimsiz bonusta nasıl dolandiriyorlarSite dolandirircidir beyler bilginize
Ben diyorsam kuşkunuz olmasın
Az konuşurum öz konuşurum