- 5,692
- 3,921
- 113
Kafasına su şişesi yer oranı 1.5
Guzel oldu bu hic gulecegim yoktuOynayacağı max oyun
Bu sene dikkat ettim TRT Spor da 7/24 Trabzonspor hayırdır inşallah Spor haberlerinde şu adamı görmekten öğğğ geldiAvrupa ligine gidebilmek.icin devletten destek al sonra gel boyle transfer yap. Sabah sabah moralim bozuldu yine lanet ya.
Bir kuruşun bile tasarrufunu dusunmesi gerekiyordu Trqbzonsporun UEFA Tehdit etmisti bu ne simdi yahu
Bu sene dikkat ettim TRT Spor da 7/24 Trabzonspor hayırdır inşallah Spor haberlerinde şu adamı görmekten öğğğ geldi
Ekli dosyayı görüntüle 34962
Ben istemiyorum vallaAynen. Trabzonspor daha iyi olsun tabi bunu istemiyor degiliz elbette ama bir suru takim var kendi yagiyla kavrulan yani
Hahahaha ya icimden bende istemiyom kimse duymasin xdBen istemiyorum valla
Avrupa'da destekleriz Türk takımı Milli takım gibi düşünürüz ama ligde Fener harici hepsi beter olsunHahahaha ya icimden bende istemiyom kimse duymasin xd
Adam da o kadar mutlu ki sanirsin milyon dolar kazaniyorBu sene dikkat ettim TRT Spor da 7/24 Trabzonspor hayırdır inşallah Spor haberlerinde şu adamı görmekten öğğğ geldi
Ekli dosyayı görüntüle 34962
TV yi her açtığımda bu var , bir o kadar da sevimsiz tam TRT Spikerinin vucüt bulmuş hali. Bir tık üstü ASporAdam da o kadar mutlu ki sanirsin milyon dolar kazaniyor
Kendi de ben nasil burdayim der gibiTV yi her açtığımda bu var , bir o kadar da sevimsiz tam TRT Spikerinin vucüt bulmuş hali. Bir tık üstü ASpor