- 25,670
- 23,771
- 113
Cagirdilar gidiorum kimi kirdiysam hakkini helal etsin tum nisantasi yanimda sabah 7 de ameliyata aliolar allahin izni ile yeni bi baslangic olacak hepinizi seviyorum
Allah yar ve yardımcın olsun gardaş insallahCagirdilar gidiorum kimi kirdiysam hakkini helal etsin tum nisantasi yanimda sabah 7 de ameliyata aliolar allahin izni ile yeni bi baslangic olacak hepinizi seviyorum
Dost cok cok gecmis olsun allah yardimcin olsun ins. Eskisinden daha sağlıklı donersin aramıza insallahCagirdilar gidiorum kimi kirdiysam hakkini helal etsin tum nisantasi yanimda sabah 7 de ameliyata aliolar allahin izni ile yeni bi baslangic olacak hepinizi seviyorum
Geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsunCagirdilar gidiorum kimi kirdiysam hakkini helal etsin tum nisantasi yanimda sabah 7 de ameliyata aliolar allahin izni ile yeni bi baslangic olacak hepinizi seviyorum
4 ila 7 saatdedi son bi anjio ila bakicaklar sabah stendle kurtarabilirsek olacak,yoksa bypass telefonumu alicklar 4 gun yokNe kadar sürecek operasyon dayı riskleri ne
Gecmıs olsun dayı bu da gelir bu da geçer 10 güne dönersin sahalara4 ila 7 saatdedi son bi anjio ila bakicaklar sabah stendle kurtarabilirsek olacak,yoksa bypass telefonumu alicklar 4 gun yok
Dayım abim kalbi kendi güzel abim öncelikle içini rahat tut stres yapma dualarımız seninle allahın izniyle herşey güzel olacak şimdiden geçmiş olsun diyelim dayım seviliyorsun sağ salim ameliyat dan çıkıp güzel haberlerini bekleyeceğiz insallahCagirdilar gidiorum kimi kirdiysam hakkini helal etsin tum nisantasi yanimda sabah 7 de ameliyata aliolar allahin izni ile yeni bi baslangic olacak hepinizi seviyorum
Sen sağ salim dön de4 ila 7 saatdedi son bi anjio ila bakicaklar sabah stendle kurtarabilirsek olacak,yoksa bypass telefonumu alicklar 4 gun yok
Geçmiş olsun reis Allah acil şifalar versin inşallah herşey gönlünce olur ve sağlığına kavuşmuş şekilde geri dönersin 🙏🙏Cagirdilar gidiorum kimi kirdiysam hakkini helal etsin tum nisantasi yanimda sabah 7 de ameliyata aliolar allahin izni ile yeni bi baslangic olacak hepinizi seviyorum
Cok Geçmis olsun Reis Allah Yardımcın olsun biran önce güzel haberlerle dönCagirdilar gidiorum kimi kirdiysam hakkini helal etsin tum nisantasi yanimda sabah 7 de ameliyata aliolar allahin izni ile yeni bi baslangic olacak hepinizi seviyorum