- 68
- 28
- 18
Beyler suvbet deneme bonusu veriyor güncel fotoğrafta tüm çevrim şartları falan yazıyor tek oyunda kazanç saglamamiz gerekmektedir de ben 340 lira kazandim.
Ekli dosyalar
-
785.2 KB Görüntüleme: 788
Link atarmisinBeyler suvbet deneme bonusu veriyor güncel fotoğrafta tüm çevrim şartları falan yazıyor tek oyunda kazanç saglamamiz gerekmektedir de ben 340 lira kazandim.
Beyler suvbet deneme bonusu veriyor güncel fotoğrafta tüm çevrim şartları falan yazıyor tek oyunda kazanç saglamamiz gerekmektedir de ben 340 lira kazandim.
[/QUOTE
Teşekkürler
Dostum laf olsun diye konuşma ekran görüntüsü atiyim istiyorsan çekim yaptığıma dairÖdeme yapmıyor
4 TL verdi şcşcşccşİnşallah kazanırsınız ben oynadığım da oyun açıktı 670 tl ye kadar kazanç yaptim anca 200 cekebildik
Atsana ekran görüntüsü niye atmadınİnşallah kazanırsınız ben oynadığım da oyun açıktı 670 tl ye kadar kazanç yaptim anca 200 cekebildik
Arda ben grinhonun kazanciyla başka bir slota girdim bankada 654 TL verdi canlı desteğe sordum sorun yok dedi başka slot oyunu demiyor başka alana girilmicek diyorİnşallah kazanırsınız ben oynadığım da oyun açıktı 670 tl ye kadar kazanç yaptim anca 200 cekebildik
Bakma öyle baka kalirsinAtsana ekran görüntüsü niye atmadın
Vallah doğrudur knki ben tek oyunda kazandım hiç bakmadim başka alanlaraArda ben grinhonun kazanciyla başka bir slota girdim bankada 654 TL verdi canlı desteğe sordum sorun yok dedi başka slot oyunu demiyor başka alana girilmicek diyor