Kasa 4 k 2 k kupon yapıp diğer 2 k ile canlı takılcaz 1.30 ve üstü hafta sonu güvendiğiniz maclar varsa destek olabilirsiniz şimdiden güzel kazançlı bi gün olur ne kadar güzel kazanirsam o kadar çok kişiye destek olurun
Bol sans hocamKasa 4 k 2 k kupon yapıp diğer 2 k ile canlı takılcaz 1.30 ve üstü hafta sonu güvendiğiniz maclar varsa destek olabilirsiniz şimdiden güzel kazançlı bi gün olur ne kadar güzel kazanirsam o kadar çok kişiye destek olurun
Bol şanslarKasa 4 k 2 k kupon yapıp diğer 2 k ile canlı takılcaz 1.30 ve üstü hafta sonu güvendiğiniz maclar varsa destek olabilirsiniz şimdiden güzel kazançlı bi gün olur ne kadar güzel kazanirsam o kadar çok kişiye destek olurun
Bol şans gardaşımKasa 4 k 2 k kupon yapıp diğer 2 k ile canlı takılcaz 1.30 ve üstü hafta sonu güvendiğiniz maclar varsa destek olabilirsiniz şimdiden güzel kazançlı bi gün olur ne kadar güzel kazanirsam o kadar çok kişiye destek olurun
Bol sansKasa 4 k 2 k kupon yapıp diğer 2 k ile canlı takılcaz 1.30 ve üstü hafta sonu güvendiğiniz maclar varsa destek olabilirsiniz şimdiden güzel kazançlı bi gün olur ne kadar güzel kazanirsam o kadar çok kişiye destek olurun
bol şansKasa 4 k 2 k kupon yapıp diğer 2 k ile canlı takılcaz 1.30 ve üstü hafta sonu güvendiğiniz maclar varsa destek olabilirsiniz şimdiden güzel kazançlı bi gün olur ne kadar güzel kazanirsam o kadar çok kişiye destek olurun
bolşansss dostumKasa 4 k 2 k kupon yapıp diğer 2 k ile canlı takılcaz 1.30 ve üstü hafta sonu güvendiğiniz maclar varsa destek olabilirsiniz şimdiden güzel kazançlı bi gün olur ne kadar güzel kazanirsam o kadar çok kişiye destek olurun
Dk552 k da boyle denedim
Dortmund'a 2. yarı gol atar demişsin ben de maç sonuna kadar anladım bol şans kralBu 2 k lik kupon rol de kahvaltı yaptıktan sonra baslicam
Bol şans DK 732 k da boyle denedim
87. DKBol şans DK 73
iyi şanslarBu 2 k lik kupon rol de kahvaltı yaptıktan sonra baslicam