dalavere kanka sallaBeyler WhatsApp dan böyle bir mesaj geldi dolandırıcılar kesin diyorum ama insanın içine bir korku satıyor yine de varmı böyle mesaj alan arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 254230
Sahibine ulaşmayan tebligatlar kapıya haber kağıdı bırakılarak muhtarlığa bırakılır panpa. Bu yüzde bi milyon dolandırıcı. Hakkında açılmış dava varsa e devlet uzerinden uyaptan bakabilirsin.Beyler WhatsApp dan böyle bir mesaj geldi dolandırıcılar kesin diyorum ama insanın içine bir korku satıyor yine de varmı böyle mesaj alan arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 254230
Bugün de evdeydim gelen giden de olmadı 😁😁 ama yalan yok mesajı gördüğüm de korktum,🤣🤣 PTT bin WhatsApp hattı mi varmış
Salla boşver başından sonuna kadar saçma bı mesaj zatenBugün de evdeydim gelen giden de olmadı 😁😁 ama yalan yok mesajı gördüğüm de korktum
Ama uğraşmak istersen git şikayetçi ol dolandırıcı diyeBugün de evdeydim gelen giden de olmadı 😁😁 ama yalan yok mesajı gördüğüm de korktum
Baktım dost tşkler eyvallahSahibine ulaşmayan tebligatlar kapıya haber kağıdı bırakılarak muhtarlığa bırakılır panpa. Bu yüzde bi milyon dolandırıcı. Hakkında açılmış dava varsa e devlet uzerinden uyaptan bakabilirsin.
Bu aralar WhatsApp dan mesaj atan site çok su promosyon var diye ısrar edenler vardı kesin yatırım yapmadığım bir site bu mesajı attiUlan şu kafayı daha hayırlı şeylere harcasalar ülke kalkınırdı.Kafa sadece şerefsizliğe çalışıyor
Aynen hocam şu da var bu mesajı görüp de korkan çok insan arayıp dolandırıliyor iyi ki bu foruma üyeyim burda bu tür dolandiriciliklari görmesem belki bende inanirdimengelle geç alayı sahtekar e-devlet diye bir şey icat oldu öyle bir durumda sorgulama yap çıkar şu mesajı yazan cimere şikayet edilip bir şekil yakalansa 15 yıl hapisi var resmi kurum logosuyla nitelikli dolandırıcılıktan
Var tabi.ama sagir ve dilsizler icin hizmet veriyor,🤣🤣 PTT bin WhatsApp hattı mi varmış
Hiçbir şey den anlamasan SAĞLİCAZ kelimesi için ana avrat söverdimBeyler WhatsApp dan böyle bir mesaj geldi dolandırıcılar kesin diyorum ama insanın içine bir korku satıyor yine de varmı böyle mesaj alan arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 254230
Wpden o işler olmaz dostBeyler WhatsApp dan böyle bir mesaj geldi dolandırıcılar kesin diyorum ama insanın içine bir korku satıyor yine de varmı böyle mesaj alan arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 254230