- 47,002
- 51,213
- 113
Bende bişey var sandım ben 3 haftadır böyle yatıyorum en son 1.15 2.5 üstten yatmıştım geçen gün gece maçın birine ms 1 verip iy 2-0 bitip ms 2-3 bitmesini söylemiyorum bile açıkcası şikeler olduğu sürece bizim kazanmamız imkansız dündü herhalde afc de 2 maç vardı 2 side 2 den 1 oldu 3-2 bitti aynı skorlarla tesadüf olması imkansız ondan sonra daha neler neler var göz göre göre kendimizi salak yerine koydurtuyoruz haklı bulanlar beğensin.Yıllar sonra bonus tan 100 çekip şükür edecektik yine olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 30716
Dakıka 3 te vaduz 1 0 öne geçiyor ve maç oyle bitiyor
6.700 tane forumda etkinliğe katılıyor emin ol o da bilmiyordurne bonusu bu eeeyyyyy umutttt
6.699 dur o reis 6. 700 olamaz6.700 tane forumda etkinliğe katılıyor emin ol o da bilmiyordur
doğru mu Samet6.699 dur o reis 6. 700 olamaz
Twitter paylaşım linkiniz yoktuadminin @Blue's jeton etkinliğinde tüm şartları yerine getirip doğru cevabı bildim yalnız çekliş listesine eklenmemişim sebebi nedir öğrenebilirmiyim
evet adminim sonradan fark ettim link paylaştım ama size ait linki paylaşmışım ama rt yaptım adminimm kontrolde edebilirsiniz yine de çekliş hakkım yoksa canınız saolsun nasip değilmişTwitter paylaşım linkiniz yoktu