- 4,461
- 2,258
- 113
Arkadaşlar tekirdağ otuyorum sallandık 4.9
Geçmiş olsunArkadaşlar tekirdağ otuyorum sallandık 4.9
GECMİS olsun dost birşey yok inşArkadaşlar tekirdağ otuyorum sallandık 4.9
Çanakkale’de olduArkadaşlar tekirdağ otuyorum sallandık 4.9
Varmı hissedenArkadaşlar tekirdağ otuyorum sallandık 4.9
Yok dost ama 12 kattayım bayağı salladıGECMİS olsun dost birşey yok inş
Geçmiş olsun reisArkadaşlar tekirdağ otuyorum sallandık 4.9
Aman rabbim beterinden korusun aga Bi kac saat evde durmayın bence sıcak sıcağına olabilir belki gene rabbim yardımcınız olsunYok dost ama 12 kattayım bayağı salladı
Silivri tarafı daha cok hissetmiştir dost yakın yaistanbulda da hissedilmiş ben hissetmedim
Aynen kayınpeder de az hissedildi diyeistanbulda da hissedilmiş ben hissetmedim
Öylede araba sanayide nerede kalırızki dişari ❄buzAman rabbim beterinden korusun aga Bi kac saat evde durmayın bence sıcak sıcağına olabilir belki gene rabbim yardımcınız olsun
GECMİS olsun aga tekrardan tekirdağ selamlarÖylede araba sanayide nerede kalırızki dişari ❄buz
Evet silivri çanakkale çok yakın zaten bizeSilivri tarafı daha cok hissetmiştir dost yakın ya
İstanbul cok sıkıntı yılların birikimi var Allah korusun şimdiden zaiyat önlemleri alınması lazım tedbir alınıp gerisi yazılana bırakmak lazım rabbim yardımcımız olsunEvet silivri çanakkale çok yakın zaten bize
Fayhattı çanakke ve tekirdağ aitından geçiyor haritaya göre yıkımla kalmaz buralar tekirdağ çanakkale çöker diyor lar vallaİstanbul cok sıkıntı yılların birikimi var Allah korusun şimdiden zaiyat önlemleri alınması lazım tedbir alınıp gerisi yazılana bırakmak lazım rabbim yardımcımız olsun
Geçmiş olsun varmı sıkıntıArkadaşlar tekirdağ otuyorum sallandık 4.9
Geçmiş olsunArkadaşlar tekirdağ otuyorum sallandık 4.9