Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Telefonda cikan sürekli reklamlar

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,420
10,988
113
Dostlar merhaba geçengün fenerin macini inattan izlicez derken yanlis apk indirmistim sildim ettim ama telefonda nereye girersem gireyim reklam atiyor 3 5 dakikada bir google instagram vs bunu format atmadan nasil çözebiliriz xaomi telefon

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,850
5,880
113
Dostlar merhaba geçengün fenerin macini inattan izlicez derken yanlis apk indirmistim sildim ettim ama telefonda nereye girersem gireyim reklam atiyor 3 5 dakikada bir google instagram vs bunu format atmadan nasil çözebiliriz xaomi telefon
sebebi bazı uygulamaların Chrome, YouTube vb şeklinde kendini gizlemesi tek tek uygulamaları gez farkedersin hangisinin senin dışında yüklendiğini. bul devre dışı bırak sonra da kaldır ayrıca google da bildirimleri ve eklentileri tek tek kapat en sonunda da kendi sistem hızlandırıcı programından kalan çerezleri sil indirilenlerden de apk vb dosyaları sil son olarakta bilinmeyen kaynaklardan erişime izin verme yap ayarlardan tek tek uygulamalara bak yerleşik olmayanlara izin verme bol şans

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,420
10,988
113
sebebi bazı uygulamaların Chrome, YouTube vb şeklinde kendini gizlemesi tek tek uygulamaları gez farkedersin hangisinin senin dışında yüklendiğini. bul devre dışı bırak sonra da kaldır ayrıca google da bildirimleri ve eklentileri tek tek kapat en sonunda da kendi sistem hızlandırıcı programından kalan çerezleri sil indirilenlerden de apk vb dosyaları sil son olarakta bilinmeyen kaynaklardan erişime izin verme yap ayarlardan tek tek uygulamalara bak yerleşik olmayanlara izin verme bol şans
Yaptım bakalim hepsini dostum düzeldi gibi ama bazen 1 saat sonrada atabiliyor reklami sonra hic kesilmiyor saolasin

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,850
5,880
113
Yaptım bakalim hepsini dostum düzeldi gibi ama bazen 1 saat sonrada atabiliyor reklami sonra hic kesilmiyor saolasin
uygulamalara tek tek bak kendilerini gizliyorlar ana ekranda görünmüyorlar ayarlar uygulamalardan ismi farklı olanı logo olarak diğer uygulamaları taklit edeni bulman lazım

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,420
10,988
113
Gene geldi 30 dk sonra format atayim bari en iyisi öğle olacak teşekkürler dostlar

vlksenturk

🔱ωαтιяzσяηєум〽️🔰
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
497
152
43
🙋‍♂️Cümleten Selamin Aleyküm Konuyla Alakasi yok Ama bu yüzden kusura bakmayin Rahatsızlık veriyorum. Mobil Odeme İle yatırım yapabileceğim Site varmi ? Varsa Zahmet olmazsa Yazabilirseniz Sevinirim Şimdiden Çok teşekkür ederim Hayırlı sabahlar Herkese ☘BolŞans☘

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,849
3,027
113
Yav hiç sorma dost benim gibi mümin birinin faceden sürekli önüne çıbildak kadinlar çıkıyor tövbe tövbe

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,323
831
113
Bende inatboxdan film dizi izliyodum yeni tel alinca scam indirdim yanlislikla telefon anında kilitlendi tosla hesabimdaki parayı cekti kurusuna kadar dikkatli olun

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,148
1,095
113
tarama geçmişini temizle ve reklamları engelle.