Alısmadık götte don durmaazçok kaybım var beni tesilli edin lütfen ama yok kumarı oynama yok bırak sana zarar gibi şeyler söylemeyin ben max win almaya kadar bırakmam kumarı
Kalmadı odakumarcının kumarcıya vereceği tek teselli
Sağlık olsun
Yarın kredi kartıni yapilandiracam 1ay gecikti ne hallere soktu içim öyle sıkılıyor anlatamam okadar güzel kazançlar yapıyordum betyap denilen dolandırıcı site 9250tl mi gondermedi gasp etti kafam ondan sonra durdu kayıplar ozmndan başladı ama toparlayacagima inanıyorum yeterki kafa rahat olsunçok kaybım var beni tesilli edin lütfen ama yok kumarı oynama yok bırak sana zarar gibi şeyler söylemeyin ben max win almaya kadar bırakmam kumarı
Forumdaki ilk msjinin bu konu olmasi, daha dun uye olup konu acman falan bi deisik geldi bana.bayagi isi biliyorsun broçok kaybım var beni tesilli edin lütfen ama yok kumarı oynama yok bırak sana zarar gibi şeyler söylemeyin ben max win almaya kadar bırakmam kumarı
Yakında Max win vurgunu yapacaksın !!çok kaybım var beni tesilli edin lütfen ama yok kumarı oynama yok bırak sana zarar gibi şeyler söylemeyin ben max win almaya kadar bırakmam kumarı
Eski uyeydi, silinmiş yeni hesabı bu, bir kinyas daha vardı önceleri, muhtemelen odurForumdaki ilk msjinin bu konu olmasi, daha dun uye olup konu acman falan bi deisik geldi bana.bayagi isi biliyorsun bro
Yanlış yazdık sende hemen saldırma kraltesilli mi. türkçe öğretmeni tutarak başlayabilirsin
WASTEDDDDEski uyeydi, silinmiş yeni hesabı bu, bir kinyas daha vardı önceleri, muhtemelen odur
SANA GÜVEREK DALACAM BİRAZDAN SUGAR RUSH'AAYakında Max win vurgunu yapacaksın !!
Gittiğimiz yol yol değil ama manzarası güzel misaliiiYanlış yoldayiz ama cok gittik yanlis manlis varacaz biryere 😀
Forumdaki ilk msjinin bu konu olmasi, daha dun uye olup konu acman falan bi deisik geldi bana.bayagi isi biliyorsun bro
Kanka ben o kadar abartmadım da sanada diyeceğim tek şey bol şans olur umarım hayatını tekrar düzene sokarsınYarın kredi kartıni yapilandiracam 1ay gecikti ne hallere soktu içim öyle sıkılıyor anlatamam okadar güzel kazançlar yapıyordum betyap denilen dolandırıcı site 9250tl mi gondermedi gasp etti kafam ondan sonra durdu kayıplar ozmndan başladı ama toparlayacagima inanıyorum yeterki kafa rahat olsun
Bol şansta diyebilirdin motive için ama sen bilirsinkumarcının kumarcıya vereceği tek teselli
Sağlık olsun
Biz gibi götten yemişsin neyine bol şans diyeyimBol şansta diyebilirdin motive için ama sen bilirsin