Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Teselli

kinyas

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
25
18
çok kaybım var beni tesilli edin lütfen ama yok kumarı oynama yok bırak sana zarar gibi şeyler söylemeyin ben max win almaya kadar bırakmam kumarı :D

ZEİR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,041
2,286
113
kumarı oynama,bırak sana zarar

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,101
510
113
çok kaybım var beni tesilli edin lütfen ama yok kumarı oynama yok bırak sana zarar gibi şeyler söylemeyin ben max win almaya kadar bırakmam kumarı :D
Yarın kredi kartıni yapilandiracam 1ay gecikti ne hallere soktu içim öyle sıkılıyor anlatamam okadar güzel kazançlar yapıyordum betyap denilen dolandırıcı site 9250tl mi gondermedi gasp etti kafam ondan sonra durdu kayıplar ozmndan başladı ama toparlayacagima inanıyorum yeterki kafa rahat olsun

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,780
4,439
113
geçmiş olsun herkesin yaşadığı durum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,867
47,754
113
Forumdaki ilk msjinin bu konu olmasi, daha dun uye olup konu acman falan bi deisik geldi bana.bayagi isi biliyorsun bro

Can81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
103
33
28
Yanlış yoldayiz ama cok gittik yanlis manlis varacaz biryere 😀

kinyas

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
25
18
Forumdaki ilk msjinin bu konu olmasi, daha dun uye olup konu acman falan bi deisik geldi bana.bayagi isi biliyorsun bro
Yarın kredi kartıni yapilandiracam 1ay gecikti ne hallere soktu içim öyle sıkılıyor anlatamam okadar güzel kazançlar yapıyordum betyap denilen dolandırıcı site 9250tl mi gondermedi gasp etti kafam ondan sonra durdu kayıplar ozmndan başladı ama toparlayacagima inanıyorum yeterki kafa rahat olsun
Kanka ben o kadar abartmadım da sanada diyeceğim tek şey bol şans olur umarım hayatını tekrar düzene sokarsın

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,150
473
83
Kumarın tesellisi mi olur
Kumar bir veli nimettir yoksa bu kadar insan nsl bulacaktı hayatını düdükleyecek başka bir sektörü