Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Trabzonspor’da Sosa’ya Yardım Timi Hazır

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,921
113

Trabzonspor’da takımının kendisine en ihtiyaç duyduğu dönemde elini taşın altına koyan ve hiçbir maçta mücadeleden kaçmayan Jose Sosa, Başakşehir karşılaşmasında da Ünal Karaman’ın en güvendiği isim olarak dikkat çekiyor.

34 yaşında olmasına rağmen hemen hemen her maçta oynayan ve son olarak perşembe günü Krasnodar mücadelesinde 90 dakika sahada kalan Arjantinli yıldız, bu akşam da 11’de görev yapacak. Ancak Trabzonspor’un orta sahasında iki önemli eksik bulunuyor.
Sakatlıkları devam eden Obi Mikel ile Abdulkadir Parmak kritik mücadelede forma giyemeyecek. Bu doğrultuda da tüm yük Sosa’nın üzerinde olacak. Ancak Bordo- Mavili futbolcular, olabildiğince tecrübeli oyuncuya saha içerisinde yardım etmeye çalışacak.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,248
154,326
113
güzel bir maç bizi bekliyor :);)

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
0v2 çiftesans 1.80 civarı ben kale bu oran diyorum

asdrepli1

Aşkta kaybettim, belki kumarda.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
Trabzon baskılı presli atak futbolu oynamazsa mağlubiyet alabilir bugün, ben Trabzonsporluyum ama Trabzon atak futbolu oynamayınca berbat oynuyor ne zaman press atak oynasa çok iyi top oynuyor.

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
Yenersek lider olacağız o yüzden bu maç yenmemizin imkanı yok Federasyon elini taşın altına koyacaktır. :)