- 4,499
- 2,289
- 113
Benim anlamadığım bir konu var helikopter ler sabahtan beri uçup duruyor Trakya üstünde bu olaya hakim olan var mı bilen varmı sorun nedir vallahi korkudan değil meraktan soruyorum heryerden araştırıyorum bulamadım
Bu helikopter ler sabahtan beri neden üstümüzden uçuyor???Benim anlamadığım bir konu var helikopter ler sabahtan beri uçup duruyor Trakya üstünde bu olaya hakim olan var mı bilen varmı sorun nedir vallahi korkudan değil meraktan soruyorum heryerden araştırıyorum bulamadım
15 temmuz kutlamalarına tatbikat hazırlık yapıyorlardır..ama bu saaatte ne alaka dimiBenim anlamadığım bir konu var helikopter ler sabahtan beri uçup duruyor Trakya üstünde bu olaya hakim olan var mı bilen varmı sorun nedir vallahi korkudan değil meraktan soruyorum heryerden araştırıyorum bulamadım
Bende gördüm yangın vardır bir yerdeBu helikopter ler sabahtan beri neden üstümüzden uçuyor???
Valla sanmıyorum 50 tane geçti biri gidiyor bir15 temmuz kutlamalarına tatbikat hazırlık yapıyorlardır..ama bu saaatte ne alaka dimi
Yok araştırdım tüm sosyal medyada Trakya haber hiçbiryerde yok be de öyle sandım ama çok geçti hatta şuan 2 tane daha gidiyor anlamiş değilim bir boklar dönüyor ama dur bakalımBende gördüm yangın vardır bir yerde
Eğitim amaçlı olabilirValla sanmıyorum 50 tane geçti biri gidiyor bir
Yok araştırdım tüm sosyal medyada Trakya haber hiçbiryerde yok be de öyle sandım ama çok geçti hatta şuan 2 tane daha gidiyor anlamiş değilim bir boklar dönüyor ama dur bakalım
Eğitim olduğunda şehir ustünden uçulmaz birde 50 tane çok rahat geçti sabahtan beriEğitim amaçlı olabilir
25 YIL dırdır buradayım ilk kez başıma geldiEğitim olduğunda şehir ustünden uçulmaz birde 50 tane çok rahat geçti sabahtan beri
Acaba suriye lileri toplayıp ormana mı atıyorlar 😁😁😁😁🙏25 YIL dırdır buradayım ilk kez başıma geldi
15 temmuz içindirAcaba suriye lileri toplayıp ormana mı atıyorlar 😁😁😁😁🙏
Hocam bandırmada anajet üssü var her gün en az 4 5 sorti geçiyor gayet şehrin üstünden . Eskişehirde vs de durum aynı çok takılma boşverEğitim olduğunda şehir ustünden uçulmaz birde 50 tane çok rahat geçti sabahtan beri
Yangın vardı edirne'de istanbul Çanakkale'den destek geldi o yüzdendirBenim anlamadığım bir konu var helikopter ler sabahtan beri uçup duruyor Trakya üstünde bu olaya hakim olan var mı bilen varmı sorun nedir vallahi korkudan değil meraktan soruyorum heryerden araştırıyorum bulamadım
😁Panik yapma dostum benim o öyle Silivri’den Tekirdağ’a doğru tur atayım dedim sıkıldım
Kanka rakı viski sıfır çekiyormuş düğün varmış herhalde tekel platformu baskani emir vermiş alkol desteği verilicek havadanBenim anlamadığım bir konu var helikopter ler sabahtan beri uçup duruyor Trakya üstünde bu olaya hakim olan var mı bilen varmı sorun nedir vallahi korkudan değil meraktan soruyorum heryerden araştırıyorum bulamadım
😁👍Kanka rakı viski sıfır çekiyormuş düğün varmış herhalde tekel platformu baskani emir vermiş alkol desteği verilicek havadan