- 3,789
- 1,362
- 113
Mubabett edelim
Gs saçma bir ortasaha alıyormuş gördünüz mü bilrmm
Gs bu sene net transferde sınıfta kaldı
Gs saçma bir ortasaha alıyormuş gördünüz mü bilrmm
Gs bu sene net transferde sınıfta kaldı
Eskiden çok izlerdim bunu ben demiyorum dostum herkes aynı şeyden bahsediyorNereden biliyorsun kaç maç izledin.
Zaha calım olsa ne olmasa ne ingilizcen varsa aç dailymail haberi altında yorumları oku.
Zahayı arsenal almalıydı havertz yerini diyorlar
Herkes konuşur adamı baskı altında alıp sonra performans bekliyorlar.Eskiden çok izlerdim bunu ben demiyorum dostum herkes aynı şeyden bahsediyor
Ben oyuncuyu biliyorum Lazio Inter sevdiğim takımlar onyuzden biliyorum biraz
Al bi cahil daha. Gecen sene eylulde bodo romaya 6 attı adamlar hazırdı çünkü martta da roma 4 attı bodoya. Bir sey yazarken düsünurken bütuncul dusunun. Dusunmeyi ogrenin8 numara hariç herşeyi aldılar molde gibi Galatasaraya göre köy takımı otoban yaptı orayı 5 eylül de bildirmek zorundalar son 16 ya kadar bir daha güncelleme yok bu takım 2 maçta bayernden 12-14 tane gol yer
Turkiyede 5 takim var gerisi faso fisoZaha olayına gelirsek dostum Türk oyuncu kuralı var söyle bana 3 tane türk kiminle çıkacaksın?
Hadi Türk oyuncu zorunluluğu olmasa okey im
Ya dostum bu kadar fanatiklige gerek yokHerkes konuşur adamı baskı altında alıp sonra performans bekliyorlar.
Lazioda oynayan her oyuncu bizde de oynar bu sosyal medya trol uslubunu bırakınYa dostum bu kadar fanatiklige gerek yok
Tamamen çöp transfer kesinlikle gs ayarında falan değil oliviera dan hiçbir özelliği iyi değil bu net.
Madem bunu alacaksın 2 aydır zaten istediğin zaman alırdın niye bu zamana beklendi madem
Ya molde maçına bakarak yorum yapmak doğru değil katılıyorum da gs molde karşısında bu kadar çaresiz kalması kabul edilemez buda gerçek.Al bi cahil daha. Gecen sene eylulde bodo romaya 6 attı adamlar hazırdı çünkü martta da roma 4 attı bodoya. Bir sey yazarken düsünurken bütuncul dusunun. Dusunmeyi ogrenin
Ya geç onu adam 2 yıldır ortalarda yokLazioda oynayan her oyuncu bizde de oynar bu sosyal medya trol uslubunu bırakın
30 milyon euro'ya orta saha alsaydın da grupta 3.olacan bu arkadaşı alsan da. Sen bayerni bi oyuncuyla mı yeneceksinYa molde maçına bakarak yorum yapmak doğru değil katılıyorum da gs molde karşısında bu kadar çaresiz kalması kabul edilemez buda gerçek.
Gecen sene 44 mac oynamis baska oyuncuya mi bakiyorsunYa geç onu adam 2 yıldır ortalarda yok
Ya sen oyuncuyu biliyor musun bence bilmiyorsun sosyal medya trollugu ile alakası yok
Nerede 44 oynadı yarısını ssonradan girmeGecen sene 44 mac oynamis baska oyuncuya mi bakiyorsun