- 3,625
- 2,978
- 113
TRT maç saatlerinde yayın gidiyor polarizasyon falan diyor şimdi bakıyorum TRT ve TRT Spor siyah ekran olmuş
Bu sorunu yaşayamn var mı çözümü nedir
Aynı şifreli kanal diyorTRT maç saatlerinde yayın gidiyor polarizasyon falan diyor şimdi bakıyorum TRT ve TRT Spor siyah ekran olmuş
Daha üst kanallara çık dostum başka trt 1 leri dene . Aynısı bende de var 3-5 tane TRT 1 var bir tanesinde şifre yok dene yani diğer TRT 1'leriTRT maç saatlerinde yayın gidiyor polarizasyon falan diyor şimdi bakıyorum TRT ve TRT Spor siyah ekran olmuş
Cozumu burdaTRT maç saatlerinde yayın gidiyor polarizasyon falan diyor şimdi bakıyorum TRT ve TRT Spor siyah ekran olmuş
11.794 bir türlü şebeke çekmiyor yapamadım iki gündürYeni frekans ayarlaması yapman gerekiyor
Olmuyor hafız gördük bunlarıCozumu burda
TRT 1 neden şifreli? Avrupa Şampiyonası EURO 2024 maçları TRT şifresiz nasıl izlenir, şifre nasıl kaldırılır? İşte frekans ayarları
TRT şifre kaldırma işlemi, günün EURO 2024 maçlarıyla izleyiciler tarafından merak ediliyor. TRT 1 neden şifreli ve açılmıyor sorusu pek çok vatandaşın...www.hurriyet.com.tr
Aynen bende de öyle2 3 tane trt var birinde veriyor benim de öyle oldu
Kusura bakma üstat, insanın aklına gelince bir an sinirleniyor tekrardan özür dilerim kusura bakma.Siyaset Yasak..
Dün akşamki 22 seansina kadar sorun yoktu, dün gece başladıTRT maç saatlerinde yayın gidiyor polarizasyon falan diyor şimdi bakıyorum TRT ve TRT Spor siyah ekran olmuş
Ben bu frekansı girince sinyal gelmiyorDostlar, diğer Trt kanalları da aynı şekilde oluyor. Çünkü bu frekans şifreli az önce bağlı olduğu frekans ayarlarını girerek arattım. Tüm kanallar gitti, sadece 6 tane TRT’ye ait kanal geldi ve sorun düzeldi. İşin garibi bu frekans neden şifreli ve özel uydu olarak gözüküyor.. Herkes aynı sorunu yaşıyormuş
Ayarlar ise şu şekilde;
- Uydu: TÜRKSAT 4A
- Frekans: 11794
- Polarizasyon: V (Dikey)
- Sembol Oranı: 30.000
- FEC: 3/4
Hep vardı bro.dun unuttular heralde bende izledim trtsporu acikdi ama normalde yayını kapatıyorlar siyah ekran oluyorDün akşamki 22 seansina kadar sorun yoktu, dün gece başladı
Frekans vs ne varsa araştırdım denileni yaptım ama olmuyor olmuyor