Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet TRT4K Hakkında

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,416
10,982
113
Arkadaşlar değisik bir konu biliyorum umarım anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Vestek 55ınc 4k tv var euro2020 yı cıhazın kendı uydu alıcısından kanal1 den trt4 k dan maclar basladıgından beri izliyorum ancak bugün şifreli kanal uyarısı veriyor.anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,605
66,800
113
Arkadaşlar değisik bir konu biliyorum umarım anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Vestek 55ınc 4k tv var euro2020 yı cıhazın kendı uydu alıcısından kanal1 den trt4 k dan maclar basladıgından beri izliyorum ancak bugün şifreli kanal uyarısı veriyor.anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim
Reis sende 4k da izleme başka TRT1 kanalında izleyebilirsin

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,605
66,800
113

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,416
10,982
113
Normal hd var reis güzeldi bu baya fark ediyor acaba trt ilemi alakalı yoksa cihazlami anlayan vardır belki diye actim konuyu

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,605
66,800
113
Normal hd var reis güzeldi bu baya fark ediyor acaba trt ilemi alakalı yoksa cihazlami anlayan vardır belki diye actim konuyu
TRT 4K kanalı şifresiz bir kanaldır. TRT 4K TRT'nin kanalları arasındadır. TRT 4k uydudan 10980 mHz frekanstan 12500 sembol oranı ile izlenebilir.

Reis aynı sorun bende de oldu ama TRT1 Televizyonda 3 - 4 tane olduğu için bende şansımı denedim hangisinde maç var ise orda izliyorum

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,416
10,982
113
Rusya maçı bitti açıldı muhtemelen bizim maçta şifreli dicek gene

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,416
10,982
113
TRT 4K kanalı şifresiz bir kanaldır. TRT 4K TRT'nin kanalları arasındadır. TRT 4k uydudan 10980 mHz frekanstan 12500 sembol oranı ile izlenebilir.

Reis aynı sorun bende de oldu ama TRT1 Televizyonda 3 - 4 tane olduğu için bende şansımı denedim hangisinde maç var ise orda izliyorum
Bunu denicem reis kitleyebiliriz olayı anladım gibi sagolasın

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,416
10,982
113
Tuhaf reis ben maçı izleyebildim ama dene istersen televizyonda kaçta TRT1 var ise aç bence illaki birinde maç veriyordur
Trt1 hd açılıyor zaten reis 4k açılmıyordu şu an düzeldi maç başı nolcak bakalım teşekkürler

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,416
10,982
113
@Daimon kitleyebiliriz reis konuyu teşekkürler

Semihegir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
328
152
43
iki televizyon var evde kendinden uydulu yani smart.tv de şifre giriyor diğer tv de şifre girmiyor