- 104
- 16
- 18
Arkadaşlar tümbet 10 tl denememe. Veriyor şartlarını bilmiyorum ??
Dedili.diyen arkadaş sen 100 yatırıp 700 çektiren o zaman ekran görüntüsü at ta görelim ben gerizekali miyim karistiriyaim burda görünce tumbet ismini hemen yazdım gecesine parami gasp ettiler neden iftira atayimki ne gibi bir çıkarım var zaten üyeliğine giremiyorum engellendim.engelenmeyen sayın arkadaşımız 5 dakikada gelen parasini görelim o zamanDelil sun inanalım arkadas bi sorun yasamadım hiç
aynen fazlası var eksigi yokDolandırıcı falan değil daha dün 100 lira yatırdım 700 lira çektim çekimleri de baya iyi 5 dk bile sürmüyor gönderiyorlar
ooo kardo sen yaşıyonmu en son roll yapıyorduktümbeti karalamayın boşuna gayet ödeme yapıyorlar en max 10 dakika sürüyo
Ekli dosyayı görüntüle 66943
nöbetleri iteleyip duruyolar yaşamak sayılırsa evet: Dooo kardo sen yaşıyonmu en son roll yapıyorduk
en azından evde sıkılmıyorsun reisnöbetleri iteleyip duruyolar yaşamak sayılırsa evet: D
hastane'de pek eğlenceli sayılmaz amaen azından evde sıkılmıyorsun reis
Anlamıyorlar ben yazdim beni davula koydular o oveerde kendileri bir siteArkadaşlar çok sağlam site değil 300 400 tl öder 10 bin 20 bin lira ödemezler şikayet varda çok şikayetleri var