Ne boktan site talep et diyorum tepki vermiyorForm doldururken hata alan varsa play store dan puffin indirsin ordan girsin
Valla yaptım dediğin yerden işleme alındıForm doldururken hata alan varsa play store dan puffin indirsin ordan girsin
Canlı destek 99 kişi sırada diyor hiç aşağı düşmüyoBeyler ben 1000 yaptım canlı desteğe bağlanamıyorum parayı çekmek için çeken var mı hiç
Aynen kral düşmüyor nasıl para çekecem hiç fikrim yokCanlı destek 99 kişi sırada diyor hiç aşağı düşmüyo
Çok umut bağlamamak lazımAynen kral düşmüyor nasıl para çekecem hiç fikrim yok
1000 yaptın mı kral senBence yoğunluk bi geçsin bekleyin site sağlam ödeme yapar
köşede dursun sıra 99 dan fazla olunca 99 gösteriyor 99 dan aşağı inmeye başlayınca ancak azalmaya başlıyor yani bekle bugün cok yogun şu dağıtım bir bitsin sıkıntı olmaz çok oynayan çekim yapan insan var mrak etme inşallah bir sorun çıkmıcakBeyler ben 1000 yaptım canlı desteğe bağlanamıyorum parayı çekmek için çeken var mı hiç
Kanka canlı destekte 1 dk kalmayınca atıyorköşede dursun sıra 99 dan fazla olunca 99 gösteriyor 99 dan aşağı inmeye başlayınca ancak azalmaya başlıyor yani bekle bugün cok yogun şu dağıtım bir bitsin sıkıntı olmaz çok oynayan çekim yapan insan var mrak etme inşallah bir sorun çıkmıcak
en aşağı in sağda canlı destek var tıkla yeni sekme açılıyor zaten sıran devam ediyor ben dün senin gibi düşündüm sonra canlı sesi geldi asağıdan dediğim yere bastım bağlanmıştıKanka canlı destekte 1 dk kalmayınca atıyor