- 2,460
- 2,148
- 113
1 tl yatirim sartli ..denenir bence yatirimsiz gibibiseyarkadaşlar aman diyeyim çok pis kötü sahtekar dolandırıcı bunlar yok diyenler olur inanmayın onlara şikayet varı okuyun
Katılıyorumarkadaşlar aman diyeyim çok pis kötü sahtekar dolandırıcı bunlar yok diyenler olur inanmayın onlara şikayet varı okuyun
KatılıyorumKardes neye istinaden dolandırıcı dedin merak ediyorum açıklarsan bizde bilelim
Hoş ben sabah 04.00 te 700 talep veriyorum 04.20 de gönddriyor adamlar. Bu arada slotcuyum ben ve 1 yılı gecti bu siteye üye olalı küçük bir bilgi daha sadece 1 kez canlıya baglandim gerek duymuyosun.
Yinede senin sikintini merak etmedim degil
Sana katiliyorum dolandirico bes paea etmez site dolandiricidir yalanim.varsa allah belami versin beni dolandirdilar cunku o kadararkadaşlar aman diyeyim çok pis kötü sahtekar dolandırıcı bunlar yok diyenler olur inanmayın onlara şikayet varı okuyun
Slot oynarım kardeş varmı iyi kazanç veren az miktarla çok vurdugun oyunlar yada bildiği n bı taktik varmı hangi oyun hangi saate ve ya hangi gün daha iyi verir benim oyunlar genelde blood dead gonzo Steam koi baska oyunları denemedim içlerinde en iyi veren hep dead oldu banaKardes neye istinaden dolandırıcı dedin merak ediyorum açıklarsan bizde bilelim
Hoş ben sabah 04.00 te 700 talep veriyorum 04.20 de gönddriyor adamlar. Bu arada slotcuyum ben ve 1 yılı gecti bu siteye üye olalı küçük bir bilgi daha sadece 1 kez canlıya baglandim gerek duymuyosun.
Yinede senin sikintini merak etmedim degil
Ne anlatıyon hocam senArkadaşlar başıma.geleni.anlatayim gerisine siz karar verin bana sürekli mesaj gelip duruyordu neyse bir üye olayım.dedim.csnli bağlantıya baglandım çevrimsiz şartsız papara bonusu var mı dedim.
Evet dediler
Sonra 40 tl için oranınız nedir dedim
Yüzde 15 dediler
Daha sonra daha detaylı diye bir link gönderdiler
Bende öğrendim gerek yok hemen atayım dedim sonra parayı hesbaa yolladim ve yatırım girerken bonus tıkladım.akrid olmadı para hesaba gecti canlı destek ben öyle birşey demedim.size link yolladim bize ne dedi ondan sonra kayıp bonusu istedim bizde yok o geçmiş olsun dediler bilginize 1 tl yatırım sarti vs önemli değil bilginiz olsun
Canli destek uzerinden teyit ettirebilirsin numarayi .wp de kayıtlı hat çıkmıyor numaradan
Okur isen anlarsin zor olmasa gerekNe anlatıyon hocam sen
Arkadaşlar ben 10 tl yatırım yaptım ve 100 tl 5 dakıka ıcınde papara ile geldi