Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tunceli Askerlik Usta Birliği

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,351
3,856
113
Merhaba abiler kardeşler acemi birliği Bilecik’te yaptım usta birliğine bugün teslim olucağım Elazığ’da ktmye katılıcağım biraz tedirginim açıkçası Tunceli’de yakın zamanda jandarma olarak askerlik görevini yapan varmı yada tanıdığı olan biraz bilgi veriri misiniz burası yeri değil biliyorum kusura. Bakmayın simdiden herkese saygılar sevgiler.

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,202
4,740
113
Sağ Salim git gel kardeşim canıni sıkma zaten kaç yapican

kan023

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
650
371
63
Merhaba abiler kardeşler acemi birliği Bilecik’te yaptım usta birliğine bugün teslim olucağım Elazığ’da ktmye katılıcağım biraz tedirginim açıkçası Tunceli’de yakın zamanda jandarma olarak askerlik görevini yapan varmı yada tanıdığı olan biraz bilgi veriri misiniz burası yeri değil biliyorum kusura. Bakmayın simdiden herkese saygılar sevgiler.
Korkma kardeşim.eskisi gibi değil.tunceliye şuan turizm bile yapılıyor.

Melikesi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
349
63
Hiç bir sıkıntı olmayacağı gibi tam tersi çok güzel günlerin geçer o terör siyasi devir eskidendi tunceli şuan çok güzel bir yer için aşırı rahat olsun

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
Öncelikle hayırlı tezkereler dostum bende 9 sene önce Muş'ta yapmıştım ktmde Tunceli'de askerlik yapan arkadaşlarla muhabbet etmiştim o dönemler sikintiliydi baya zor geciyomus askerlikleri yani şöyle soyleyim dış karakolda normal eri komutan görevi veriyolarmis şimdi nasıl bilmiyom ama muhtemelen joh falan aktif şuan biraz daha düzgündür kazasız belasız gelirsin umarım

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
Buarada Elazığ ktm güzel değer ktmlere göre dağıtım olana kadar takılıyon sabah akşam istima aliyolar içinde PlayStation oyunları var canın sikilmaz birliğe gidene kadar

Serkoo21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
169
43
Tuncelideyim

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,099
10,126
113
20 sene önce yaptım Tunceli Ovacık aşağı torun oba komanda bölügünde timdeydim acemi birliği Manisa Kırkağaç tı Tunceli'de artık bir tehlike kalmadı şimdiki timler joh mavi bereli paralı askerler için rahat olsun ama şunu unutma askerliğin zor olsun ki hayat boyu o anların anisiyla yaşarsın

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,099
10,126
113
Buarada Elazığ ktm güzel değer ktmlere göre dağıtım olana kadar takılıyon sabah akşam istima aliyolar içinde PlayStation oyunları var canın sikilmaz birliğe gidene kadar
Bizim zamanımızda Elazığ 8. kol ordu toplanma merkezi çok pis bir yerdi yatacak yer dahi yoktu 3 defa kaldım orada doğuda izin 45 gündü ondan parça parça kullanmıştım